Είστε εδώ

Μπόχα … “κουκουλώματος”! Τελεσίγραφο Σπίρτζη για τους δύο συλληφθέντες και τους άλλους εμπλεκόμενους στους βιασμούς και την μαστροπεία της 12χρονης στα Σεπόλια: “Αν δεν δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματά τους τώρα … αύριο θα μιλάμε για συγκάλυψη”

Κάτι αρχίζει και βρωμάει άσχημα – όσο πιο ασχημα μπορεί να υπάρχει σε μια τόσο βρωμερή και άρρωστη κατάσταση – στην υπόθεση της αποκάλυψης του κυκλώματος του 53χρονου μαστροπού στα Σεπόλια με θύμα μια 12χρονη μαθήτρια.

Τη δημοσιοποίηση όλων των εμπλεκόμενων της δυσώδους υπόθεσης ζητά επιτακτικά για δεύτερη μέρα ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

«Οποιαδήποτε καθυστέρηση, τόσο στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους όσο και στην έρευνα κινητών και υπολογιστών τους, όπως είχε γίνει στην περίπτωση Λιγνάδη, δεν θα είναι απλά αισχρή και εγκληματική. Θα είναι απόπειρα συγκάλυψης» τονίζει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη KO ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης.

«Το γεγονός ότι το κτήνος από τον Κολωνό που βίαζε και εξέδιδε 12χρονο κορίτσι, είναι σάρκα από τη σάρκα της ΝΔ και έχει φωτογραφηθεί με τα μισά στελέχη του κόμματος από μόνο του δεν είναι αναγκαστικά μεμπτό, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι εξ αυτών, όπως ο κ. Πατούλης, εκθείαζαν δημοσίως το ήθος του» επισημαίνει ο Χρήστος Σπίρτζης.

Μάλιστα ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη KO ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογραμμίζει ότι «προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι οι Αρχές ακόμα δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων, όσο και των 213 ατόμων που ήρθαν σε επαφή με τον 53χρονο αφού είχαν δει πρώτα το πορνογραφικό υλικό, προκειμένου να ταυτοποιηθούν από ενδεχόμενα άλλα θύματα».

 

Η δήλωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

 

Το γεγονός ότι το κτήνος από τον Κολωνό που βίαζε και εξέδιδε 12χρονο κορίτσι, είναι σάρκα από τη σάρκα της ΝΔ και έχει φωτογραφηθεί με τα μισά στελέχη του κόμματος από μόνο του δεν είναι αναγκαστικά μεμπτό, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι εξ αυτών, όπως ο κ. Πατούλης, εκθείαζαν δημοσίως το ήθος του.

Ωστόσο προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι οι Αρχές ακόμα δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων, όσο και των 213 ατόμων που ήρθαν σε επαφή με τον 53χρονο αφού είχαν δει πρώτα το πορνογραφικό υλικό, προκειμένου να ταυτοποιηθούν από ενδεχόμενα άλλα θύματα.

Οποιαδήποτε καθυστέρηση, τόσο στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους όσο και στην έρευνα κινητών και υπολογιστών τους, όπως είχε γίνει στην περίπτωση Λιγνάδη, δεν θα είναι απλά αισχρή και εγκληματική. Θα είναι απόπειρα συγκάλυψης.

Πηγή: avgi.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *