Είστε εδώ
Home > FAQ news > Μπλακ άουτ στον Ευαγγελισμό! Στο σκοτάδι βυθίστηκε το μισό νοσοκομείο στη μέση της γενικής εφημερίας

Μπλακ άουτ στον Ευαγγελισμό! Στο σκοτάδι βυθίστηκε το μισό νοσοκομείο στη μέση της γενικής εφημερίας

Μπλακ άουτ σημειώθηκε στον “Ευαγγελισμό” την Τετάρτη κι ενώ το νοσοκομείο βρίσκεται στη μέση της γενικής εφημερίας που ξεκίνησε από τις 14.30 και θα διαρκέσει ως τις 8 το πρωί της Πέμπτης.

Για μιάμιση ώρα έμειναν στο σκοτάδι το μισό κτίριο ΑΧΕΠΑ, το Ακτινολογικό, αλλά και η ΜΕΘ-1 λόγω βλάβης στο ηλεκτρικό δίκτυο του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το 902.gr, οι γεννήτριες πήραν μεν μπρος αλλά δεν μπόρεσαν να καλύψουν την ηλεκτροδότηση των εγκαταστάσεων, ενώ οι βοηθητικές μπαταρίες (APU), έδωσαν ρεύμα μόνο σε καίριας σημασίας μηχανήματα (κυρίως στη ΜΕΘ-1).

Η επικίνδυνη κατάσταση που εξελίχθηκε εν μέσω γενικής εφημερίας προκαλεί καίρια ερωτήματα, ως προς την κατάσταση του μεγαλύτερου νοσοκομείου του Λεκανοπεδίου, τη συντήρηση των γεννητριών και των APU, αλλά και του δικτύου ηλεκτροδότησης.

Το Σωματείο Εργαζομένων έχει καταγγείλει επανειλημμένα τον εργολάβο που έχει αναλάβει τη συντήρηση του ηλεκτρικού δικτύου του νοσοκομείου, καθώς έχει μειώσει το προσωπικό που απασχολεί, ενώ λόγω των διαχρονικών περικοπών, οι συντηρητές του νοσοκομείου είναι ελάχιστοι.

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

11 + nine =

Top