Είστε εδώ
Home > FAQ news > Μόλις 1 νεκρό από κορονοϊό ανακοίνωσε η Βρετανία, για πρώτη φορά μετά από 9 μήνες

Μόλις 1 νεκρό από κορονοϊό ανακοίνωσε η Βρετανία, για πρώτη φορά μετά από 9 μήνες

Σήμερα που στη χώρα μας ο ΕΟΔΥ, μετά την “αργία” του Πάσχα που δεν ανακοίνωσε στοιχεία για την πορεία της πανδημίας, ενημέρωσε ότι τις τελευταίες 48 ώρες έχασαν τη μάχη 134 άνθρωποι από κορονοϊό, η Βρετανία κατέγραψε μόλις έναν θάνατο από κορoνοϊό το τελευταίο 24ωρο, σημειώνοντας τον χαμηλότερο απολογισμό εδώ και εννέα μήνες, ενώ και τα κρούσματα του ιού έχουν πέσει σε επίπεδα Σεπτεμβρίου.

Οι αρμόδιες αρχές της Βρετανίας ανακοίνωσαν πως για μόλις τρίτη φορά από την έναρξη της πανδημίας παρατηρείται τόσο χαμηλός απολογισμός θανάτων. Στις 30 Ιουλίου του 2020 δεν κατέληξε κανείς στη χώρα, ενώ στις 3 Αυγούστου καταγράφηκε επίσης ένας θάνατος.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν 1.649 νέα κρούσματα κορoνοϊού το τελευταίο 24ωρο, περίπου 500 λιγότερα από την προηγούμενη Δευτέρα. Πρόκειται για τον μικρότερο απολογισμό κρουσμάτων του ιού από τις 2 Σεπτεμβρίου, πριν βγει εκτός ελέγχου το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορoνοϊού. Πάντως, όπως σημειώνεται στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα νούμερα τείνουν να είναι χαμηλότερα τις Δευτέρες επειδή γίνονται λιγότερα τεστ το Σαββατοκύριακο.

πηγή: ethnos.gr

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

eighteen + eleven =

Top