Είστε εδώ
Home > FAQ news > Του ξέφυγε … του Μητσοτάκη στον ALPHA “Δεν θα μειώσουμε την 100% προκαταβολή φόρου. Ξεχάστε το επίδομα Χριστουγέννων”

Του ξέφυγε … του Μητσοτάκη στον ALPHA “Δεν θα μειώσουμε την 100% προκαταβολή φόρου. Ξεχάστε το επίδομα Χριστουγέννων”

Ξέφυγε του Κυριάκου Μητσοτάκη “Δεν θα μειώσουμε την 100% προκαταβολή φόρου – Τέλος το επίδομα Χριστουγέννων ”

Δεν τους προλαβαίνουμε.

Χθες το πρωί μάθαμε ότι θα δώσουν στους Τραπεζίτες, το “μαξιλάρι” μου με ιδρώτα έβαλε ο στην άκρη ο Ελληνικός λαός και θα πάμε σε πιστοληπτική γραμμή, δηλαδή νέο μνημόνιο (Μπάμπης Παπαδημητρίου) και…

…χθες το βράδυ μας λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ALPHA ότι δεν θα μειώσει τους φόρους και στην συγκεκριμένα την απαράδεκτη προκαταβολή 100%, αλλά και ότι για φέτος οι οικονομικά ασθενέστεροι και οι συνταξιούχοι να ξεχάσουν το Χριστουγεννιάτικο επίδομα ενώ δεν δεσμεύτηκε ούτε για τον Δεκέμβριο του 2020, οπότε καλύτερα να το ξεχάσετε.

Πηγή: netakias.com

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

nineteen + 12 =

Top