Είστε εδώ

Μητσοτάκης σε ομογενειακές οργανώσεις: Κανένας δεν πρόκειται να κάνει bullying στην Ελλάδα. Τα υπόλοιπα την Παρασκευή στον ΟΗΕ

Απαντήσεις στον Ταγίπ Ερντογάν προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός.

«Κανένας δεν πρόκειται να κάνει bullying στην Ελλάδα. Τα υπόλοιπα την Παρασκευή στον ΟΗΕ», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε γεύμα που παρέθεσαν προς τιμήν του ομογενειακές οργανώσεις στη Νέα Υόρκη.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «εμείς κινούμαστε πάντα με γνώμονα το Διεθνές Δίκαιο» και πως η Ελλάδα θα κάνει ο,τι μπορεί για να ενδυναμώσει τις συμμαχίες της, ιδιαίτερα με τις Ηνωμένες Πολιτείες υπογραμμίζοντας τις άριστες ελληνοαμερικανικές σχέσεις.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πορεία της ελληνικής οικονομίας τονίζοντας πως «θα κάνουμε τα πάντα για να μην υπάρξει οικονομική ύφεση».

Ο Τούρκος πρόεδρος από το βήμα της 77ης Γενικής Συνέλευσης κατηγόρησε την Ελλάδα για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», προκλήσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και για παράνομες επαναπροωθήσεις, με αποτέλεσμα το Αιγαίο να έχει μετατραπεί σε νεκροταφείο προσφύγων, διότι βυθίζει τα σκάφη τους.

Πηγή: efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.