Είστε εδώ

Μητσοτάκης: Ο ορισμός του λαικισμού και της εξαπάτησης! 14 μέρες πριν τις κάλπες μοίρασε νέες εξαγγελίες στους πολίτες σαν Μαυρογιαλούρος! Freedom pass σε … κάθε νέο που θα ενηλικιώνεται…

Σκεφτείτε να το είχε κάνει ο Τσίπρας 14 ημέρες πριν τις εκλογές το 2019!

Νέα μέτρα κοροϊδία από τα ναυπηγεία της Ελευσίνας, όπου συμμετείχε σε συζήτηση με πολίτες, με θέμα την οικονομία, εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σήμερα είμαστε σε θέση να εξαγγείλουμε ακόμη μία παρέμβαση που σχετίζεται με τον ΕΝΦΙΑ και συνδέεται με τις πολιτικές μας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και των φυσικών καταστροφών. Όποιο σπίτι ασφαλίζεται έναντι φυσικών καταστροφών θα έχει επιπλέον έκπτωση 10% στον ΕΝΦΙΑ», είπε, λες και στους πολίτες περισσεύουν για να ασφαλίζουν πανάκριβα στις ασφαλιστικές εταιρίες τα σπίτια τους.

Επίσης εξήγγειλε μόνιμο freedom pass που θα δίνεται σε κάθε νέο που ενηλικιώνεται.

«Είμαστε σε θέση να μπορούμε να πούμε ότι θα δίνουμε ένα τέτοιο εργαλείο σε κάθε νέο όταν θα ενηλικιώνεται ώστε να μπορεί να το δαπανήσει σε ένα ταξίδι κλπ». Οι νέοι που αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη ανεργία στην Ευρώπη θα δούν «άσπρη» μέρα από τα φιλοδωρήματα Μητσοτάκη.

Επόμενη εξαγγελία του ήταν το αφορολόγητο κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί και στον δημόσιο τομέα από 1/1/24 «θα κάνουμε μια παρέμβαση και στα επιδόματα τέκνων έτσι ώστε το επίδομα που σήμερα είναι 50 για ένα παιδί, να πάει στα 70». Τα 70 για δύο παιδιά, θα γίνουν 120. Οι ελληνικές οικογένειες που δεν μπορούν να βγάλουν να μήνα ανακουφίζονται άμεσα και ικανοποιητικά θέλει να πιστέψουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγή: avgi.gr

Μια σκέψη στο “Μητσοτάκης: Ο ορισμός του λαικισμού και της εξαπάτησης! 14 μέρες πριν τις κάλπες μοίρασε νέες εξαγγελίες στους πολίτες σαν Μαυρογιαλούρος! Freedom pass σε … κάθε νέο που θα ενηλικιώνεται…

  1. Ανακούφιση να δεις που θα πέσει στην Ελλάδα με το που θα φύγεις Κυριάκο. Θα είναι πολύ ηχηρή για σένα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *