Είστε εδώ
Home > FAQ news > Μήνυμα του Νίκου Παππά στην Πολιτεία από το Δαμάσι Τυρνάβου: Άμεση στέγαση – Καταβολή αποζημιώσεων – Έκτακτο πρόγραμμα εμβολιασμού των κατοίκων

Μήνυμα του Νίκου Παππά στην Πολιτεία από το Δαμάσι Τυρνάβου: Άμεση στέγαση – Καταβολή αποζημιώσεων – Έκτακτο πρόγραμμα εμβολιασμού των κατοίκων

Τo Δαμάσι Τυρνάβου και τους πληγέντες κατοίκους επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης, μετά τον χθεσινό σεισμό, ο Τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών, Νίκος Παππάς, μαζί με αντιπροσωπία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Νίκος Παππάς εστίασε στο τρίγωνο • Στέγαση • Αποζημιώσεις • Εμβολιασμός, ως άμεση προτεραιότητα για την ανακούφιση του ντόπιου πληθυσμού.
Όπως επεσήμανε πρέπει άμεσα:
➠ Να λυθεί το πρόβλημα της στέγασης των πολιτών, των οποίων τα σπίτια έχουν υποστεί ζημιές.
➠Να καταβληθούν οι προβλεπόμενες αποζημιώσεις.
➠Να εκτελεστεί ένα έκτακτο πρόγραμμα εμβολιασμού έναντι του κορωνοϊού για τον κόσμο, που, λόγω της κατάστασης, έχει συγκεντρωθεί στο γήπεδο.
Ο Νίκος Παππάς που περιόδευσε σε όλο το χωριό που έχει υποστεί πολύ σοβαρές καταστροφές συνοδευόταν από τον αναπληρωτή τομεάρχη Εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Εύβοιας, Μίλτο Χατζηγιαννάκη, και τον βουλευτή Λάρισας, Βασίλη Κόκκαλη.

Leave a Reply

seventeen + four =

Top