Είστε εδώ

Μήνυμα από τον ΣΥΡΙΖΑ ( Υγείας ): “Ακλόνητος” ο … Πολάκης!

Ξεκάθαρο “μήνυμα” στέλνει με ανακοίνωσή του ο τομέας Υγείας της Κουμουνδούρου, ότι ο Πάυλος Πολάκης, χαίρει της πλήρους εμπιστοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, στον πόλεμο κατά των οργανωμένων συμφερόντων που λυμαίνονταν επί χρόνια τον χώρο της Υγείας. Η πάρέμβαση της Κουμουνδούρου, σηματοδοτεί σαφή στήριξη του Σφακιανού υπουργού στα δημοσιεύματα που κατακλύζουν τα γνωστά “Μέσα” και ζητούν η … “προβλέπουν” την καρατόμησή του …
Η Νομαρχιακή Υγείας Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη μήνυση του ανεκδιήγητου Γεωργιάδη ενάντια στον Αναπληρωτή Υπουργό Παύλο Πολάκη και τις απειλές για φυλάκισή του, καταγγέλλει το θράσος του ανδρός αυτού, που συνέβαλε τα μέγιστα στην υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, του ένθερμου υποστηρικτή όλων των μνημονιακών μέτρων (“αν δεν υπήρχε μνημόνιο έπρεπε να το εφεύρουμε”) και που τώρα τολμά και μας εγκαλεί, ο άνθρωπος που μέμφεται τους Ευρωπαίους και την Λαγκάρντ ότι “υποκύψανε στις ανοησίες του Τσίπρα και στη γοητεία του”, επειδή βλέπει να ακυρώνονται τα σχέδια του πιο αντιδραστικού παρασιτικού κεφαλαίου και της πιο ακραίας νεοφιλελεύθερης πτέρυγας της ελληνικής αστικής τάξης για γρήγορη επάνοδο στα πράγματα. Δηλώνουμε την αμέριστη στήριξή μας στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και ιδιαίτερα στον αναπληρωτή υπουργό, στη βρώμικη επίθεση που δέχονται από τα οργανωμένα συμφέροντα που λυμαίνονται τόσα χρόνια το χώρο της υγείας και που τώρα βλέπουν το πάρτι να τελειώνει και κάποιοι να παίρνουν το δρόμο για τον εισαγγελέα. Θεωρούμε ότι στη σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Υγείας βρίσκονται οι κατάλληλοι άνθρωποι με εγνωσμένη αξία, εμπειρία και γνώση. Αναμένουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και στήριξη σε όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις, τη συνέχιση του δύσκολου έργου που έχουν αναλάβει για εξυγίανση στο χώρο της υγείας και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους κατοίκους της χώρας..
Πηγή: left.gr

Μια σκέψη στο “Μήνυμα από τον ΣΥΡΙΖΑ ( Υγείας ): “Ακλόνητος” ο … Πολάκης!

  1. Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω. Δεν είναι δουλειά του τομέα Υγείας του Σύριζα να υπογραμμίζει την υποστήριξη του σε Υπουργό του ΑΝΑΣΤΉΜΑΤΟς του σ. Πολάκη. Περιμένω πότε θα ετοιμάσουν δυο θέματα από τα άπειρα που ζήσαμε που κατέστρεψαν την Δημόσια Υγεία, και να στείλουν στο σκαμνί τον υπεύθυνο Άδωνη. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *