Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Μήνυμα Αντώναρου: Για την ουσία της υπόθεσης Φουρθιώτη πότε θα μιλήσουν…οι κύριοι της κυβέρνησης;

Μήνυμα Αντώναρου: Για την ουσία της υπόθεσης Φουρθιώτη πότε θα μιλήσουν…οι κύριοι της κυβέρνησης;

Κόλαφος Αντώναρου για την κυβερνητική αναλγησία και υποκρισία στην υπόθεση Φουρθιώτη. Με σκληρή ανάρτησή του στο facebook ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή τοποθετεί το δάκτυλο επί τον τύπον των ήλων στην υπόθεση που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη με την αποκάλυψη των διαστάσεών της σε κυβερνητικό και κρατικό μηχανισμό.

Γράφει ο Ευ. Αντώναρος:

“Εστελνε τους αστυνομικούς για ψώνια”, “τους κακομεταχειριζόταν” — κι άλλα τέτοια φαιδρά κι ανούσια διαρρέουν απο το Υπουργείο Χρυσοχοιδη για την τηλεπερσόνα.

Λες και γι αυτά τον έχουν κλείσει μέσα. Η σε αυτά θα στηρίξοιυν τις κατηγορίες. Ολα αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου. Για εντυπωσιασμό. Για να ρίξουν… την μπάλα με δήθεν “γαργαλιστικές λεπτομέρειες” στην εξέδρα.

Για την ουσία της υπόθεσης πότε θα μιλήσουν (όχι οι ανακριτές…) αλλά οι κύριοι της κυβέρνησης που ηξεραν ( και φαντάζομαι ξέρουν ακόμη…) τον εν λόγω πολύ καλά.

Γιατί αυτό κρίνεται.

Οχι τι έλεγε ο ίδιος στους 14+ αστυνομικούς που του είχαν παραχωρήσει.

Αλλά ΓΙΑΤΙ — μεταξυ των άλλων — του τους είχαν παραχωρήσει όσοι — σύμφωνα με γραπτή μαρτυρία της μλέχρι πρό τινος στενότερης συνεργάτριας του εν λόγω ατόμου — συμφωνούσαν μαζί τους “ειδικά αφιερώματα” και ευνοικές παρουσάσεις της δράσης τους.

Αυτά — για όσους γνωρίζουν τα δημοσιογραφικά παρασκήνια — δεν γίνονται ποτέ χωρις (χρηματικό) αντάλλαγμα.

Leave a Reply

2 + four =

Top