Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Μια γροθιά” οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου, απαντούν στο Πρώτο Θέμα: Ρίζα της διαπλοκής η οικογένεια Μητσοτάκη

“Μια γροθιά” οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου, απαντούν στο Πρώτο Θέμα: Ρίζα της διαπλοκής η οικογένεια Μητσοτάκη

Επιτέλους, ο ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισε να απαντά άμεσα και να λέει τα πράγματα έξω από τα δόντια, ξεπερνώντας τις αγκυλώσεις και της ιδεοληψίες της … αριστερής “ευγένειας”… «Η διαπλοκή θα καταρρεύσει και οι ένοχοι θα πληρώσουν» αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωση τους για το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» που αφορά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριο Σαντορινιό, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης και Ηλίας Καματερός και οι νομαρχιακές επιτροπές Νοτίου και Βορείου Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που έδωσαν στην δημοσιότητα αναφέρουν τα εξής:

«Τα κατεστημένα συμφέροντα δείχνουν καθημερινά τον πανικό τους όσο προχωρούν οι αποκαλύψεις για το τρίγωνο της διαπλοκής ανάμεσα στο παλαιό πολιτικό καθεστώς, τις τράπεζες και τα ΜΜΕ.

Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σήμερα δέχεται αήθη επίθεση ο βουλευτής Νεκτάριος Σαντορινιός, ο οποίος στην αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής αποκάλυψε το θαλασσοδάνειο της εφημερίδας «Κήρυκας Χανίων» της οικογένειας Μητσοτάκη.

Όταν χτυπάς τη διαπλοκή στη ρίζα της, αυτή αντεπιτίθεται με κάθε τρόπο.

Μερικοί θέλουν να ταυτίσουν όσους μεγάλωσαν μέσα στη Βουλή και στα Υπουργικά γραφεία, προερχόμενοι από τζάκια, όπως αυτοί των κομμάτων που εκπροσωπούν τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, με τους βουλευτές μας.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προέρχονται από το λαό, είναι άρρηκτο κομμάτι της κοινωνίας και αντιμετωπίζουν τα ίδια καθημερινά προβλήματα.

Οι ανήθικες επιθέσεις και οι συκοφαντίες δεν μας φοβίζουν ούτε μας σωπαίνουν.

Ο αγώνας ενάντια στη διαπλοκή συνεχίζεται. Τέτοιες ενέργειες μας οπλίζουν με περισσότερο θάρρος, καθώς μας δείχνουν το σωστό δρόμο.

Η διαπλοκή θα καταρρεύσει και οι ένοχοι θα πληρώσουν

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

ten − six =

Top