Είστε εδώ
Home > FAQ news > Μετωπική Ν.Παππά σε Μητσοτάκη: Ο πιο αποτυχημένος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης που το μόνο που ήξερε ήταν να απολύει

Μετωπική Ν.Παππά σε Μητσοτάκη: Ο πιο αποτυχημένος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης που το μόνο που ήξερε ήταν να απολύει

Ψηφιακά έργα που ήδη υλοποιούνται εξήγγειλε ο πρόεδρος της ΝΔ, δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς με αφορμή σημερινή ομιλία του κ. Μητσοτάκη.

«Ο πιο αποτυχημένος Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, που γνώρισε ποτέ ο τόπος, αφού έκανε μια δειλή και ανεπαρκή αυτοκριτική, εξήγγειλε σήμερα ψηφιακά έργα που ήδη υλοποιούνται» ανέφερε με γραπτή ανακοίνωσή του ο κ. Παππάς και συνέχισε:

«Η ΝΔ και ο αρχηγός της, ως εγγυητές της διατήρησης των ανισοτήτων, το μόνο που ξέρουν να υλοποιούν είναι απολύσεις. Τίποτα άλλο. Όλοι το ξέρουμε, δεν γεννηθήκαμε εχθές. Η κυβέρνηση» κατέληξε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, «επιμένει να εργάζεται πάνω σε ένα συγκροτημένο σχέδιο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Για να φέρει Το Αύριο, Σήμερα για Όλους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Top