Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Μετά το taxi beat, η ΝΔ λανσάρει το limeniko beat! O Σίμος Κεδίκογλου πήρε “κούρσα” σκάφος του Λιμενικού για να φτάσει στην Εύβοια

Μετά το taxi beat, η ΝΔ λανσάρει το limeniko beat! O Σίμος Κεδίκογλου πήρε “κούρσα” σκάφος του Λιμενικού για να φτάσει στην Εύβοια

Πολλά ήταν τα στελέχη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας τα οποία θέλησαν να εμφανιστούν στην περιοχή όπου συντελέστηκε η τεράστια οικολογική καταστροφή στην Εύβοια. Μια σειρά από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ πρόφτασαν να μας ενημερώσουν εγκαίρως και κατά προτεραιότητα ότι ο πρωθυπουργός και στελέχη της κυβέρνησης διέκοψαν τις διακοπές τους για να αναλάβουν πάλι καθήκοντα εξαιτίας των πυρκαγιών. Μάλιστα, το μέγεθος της καταστροφής και η μάχη με τις φλόγες αποτέλεσαν δευτερεύοντα ζητήματα σε κάποια από τα ρεπορτάζ.

Μεταξύ των στελεχών της ΝΔ που ένιωσαν την ανάγκη να διακόψουν τις διακοπές τους και να βρεθούν στην Εύβοια ήταν και ο βουλευτής της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος ενημέρωσε λεπτομερώς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter για τις κινήσεις του και τον τρόπο με τον οποίο εγκατέλειψε το νησί των διακοπών του.

Έτσι λοιπόν, μας πληροφόρησε χωρίς δισταγμό – σε πρώτη τουλάχιστον φάση – ότι το Λιμενικό ήταν αυτό που τον μετέφερε από την Τήνο στη Μύκονο για να βρεθεί γρήγορα στον τόπο όπου μαινόταν η φωτιά, υποθέτοντας πιθανώς ότι οι μεταφορές του πολιτικού προσωπικού της χώρας εντάσσονται στις υποχρεώσεις του Λιμενικού, λες και δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν εν μέσω, μάλιστα, θερινής σεζόν.

Ανέβασε λοιπόν ένα tweet στο οποίο ευχαριστούσε τον «καπετάνιο» (μάλλον θα εννοούσε κυβερνήτη) και το πλήρωμα του σκάφους ΠΑΘ 090 του Λιμενικού Σώματος που τον μετέφερε με 8 μποφόρ από την Τήνο στη Μύκονο.

Στη συνέχεια, αφού μάλλον κατάλαβε το «φάουλ» του και την επικείμενη κατακραυγή που θα ακολουθούσε, έσβησε το tweet και το αντικατέστησε με ένα άλλο, στο οποίο είχε προστεθεί η φράση ότι το σκάφος του Λιμενικού εκτελούσε περιπολία, και, μιας και βρέθηκε στον δρόμο του, επιβιβάστηκε και αυτός. Σαν να πήρε ταξί ένα πράγμα ήναέκανε ωτοστόπ (εξτρά λεπτομέρεια ότι αναφέρεται στον εαυτό του σετρίτο πρόσωπο,  λέει “ευχαριστώ τον καπετάνιο” αλλά και “τον μετέφερε”!).

Πηγή: koutipandoras.gr

One thought on “Μετά το taxi beat, η ΝΔ λανσάρει το limeniko beat! O Σίμος Κεδίκογλου πήρε “κούρσα” σκάφος του Λιμενικού για να φτάσει στην Εύβοια

Leave a Reply

Top