Είστε εδώ
Home > FAQ news > Μετά το κρεσέντο βίαιης καταστολής η ΕΛΑΣ αναγνωρίζει έμμεσα ότι το “παρατράβηξαν” και … ζητάει “στοιχεία”! Το σκληρό βίντεο άγριου ξυλοδαρμού πεσμένου διαδηλωτή (vid)

Μετά το κρεσέντο βίαιης καταστολής η ΕΛΑΣ αναγνωρίζει έμμεσα ότι το “παρατράβηξαν” και … ζητάει “στοιχεία”! Το σκληρό βίντεο άγριου ξυλοδαρμού πεσμένου διαδηλωτή (vid)

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποστέλλει στον εθνικό μηχανισμό διερεύνησης περιστατικών αυθαιρεσίας του Συνηγόρου του Πολίτη, βίντεο και αναφορές, που αναπαράγονται στο διαδίκτυο, σχετικά με περιστατικά «αστυνομικής βίας», κατά τη διάρκεια των χθεσινών εκδηλώσεων και πορειών στη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η ΕΛΑΣ ζητά να διερευνηθούν κατά προτεραιότητα οι συγκεκριμένες καταγγελίες.Παράλληλα, καλεί τους πολίτες, που έχουν αντίστοιχο υλικό ή είναι μάρτυρες ή θεωρούν ότι έχουν υποστεί βία σε ανάλογα περιστατικά, να αποτανθούν στον προαναφερθέντα μηχανισμό διερεύνησης του Συνηγόρου του Πολίτη.

Εντούτοις αν πραγματικά ήθελε να αποκηρυξει τη χθεσινή θηριωδία με την οποία αντιμετωπίστηκαν διαδηλωτές σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχει παρά να κάνει μια μικρη βόλτα στο διαδικτύο που βρίθει τέτοιων οπτικών στοιχείων και αποδεικτικού υλικού και κάνει μόνη της την αυτοκάθαρσή της…

Όπως το ενδεικτικό στιγμιότυπο από τον ιστότοπο zougla.gr όπου καταγραφεται ο άγριος – και ανευ λόγου αφου όπως φαίνεται καθαρα στο βίντεο είναι ήδη εξουδετερωμένος στο έδαφος – συλληφθέντα διαδηλωτή χθες το βραδυ στα επεισόδια στην μνημη της εκτέλεσης του 15χρονου μαθητη Αλεξ Γρηγοροπουλου από άντρα της ΕΛΑΣ στην περιοχή των Εξαρχειων

One thought on “Μετά το κρεσέντο βίαιης καταστολής η ΕΛΑΣ αναγνωρίζει έμμεσα ότι το “παρατράβηξαν” και … ζητάει “στοιχεία”! Το σκληρό βίντεο άγριου ξυλοδαρμού πεσμένου διαδηλωτή (vid)

Leave a Reply

1 × three =

Top