Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Μετά το ανελέητο «κράξιμο» στα social media και με μεγάλη καθυστέρηση ο Ανδ. Λοβέρδος αναβάλει την προεκλογική του εκστρατεία

Μετά το ανελέητο «κράξιμο» στα social media και με μεγάλη καθυστέρηση ο Ανδ. Λοβέρδος αναβάλει την προεκλογική του εκστρατεία

Αν και οι Καστανίδης, Ανδρουλάκης ανακοίνωσαν αμέσως ότι σταματούν την προεκλογική καμπάνια, ο Ανδρέας Λοβέρδος έμεινε… τελευταίος και «καταϊδρωμένος», πυροδοτώντας καυστικά σχόλια στα social media.

Με μεγάλη καθυστέρηση ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι ακυρώνει προγραμματισμένες ομιλίες στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας για τη θέση του προέδρου του ΚΙΝΑΛ, επειδή όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «δεν του πάει η καρδιά».

Ο βουλευτής του κόμματος ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη την απόφασή του να αναβάλει την αποψινή του ομιλία καθώς και εκείνη της Πέμπτης, με ανάρτησή του στο Facebook στην οποία ανέφερε:

«Αναβάλλω την αποψινή ανοικτή προεκλογική ομιλία μου στο Μαρούσι.
Αναβάλλω την αυριανή προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Caravel.
Ακυρώνω όλες τις ραδιοτηλεοπτικές συνεντεύξεις που έχω κλείσει.
Γιατί δεν μου πάει η καρδιά.
Φώφη, περαστικά και γρήγορα σιδερένια!».

Να σημειωθεί ότι οι συνυποψήφιοί του, Χάρης Καστανίδης και Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσαν αμέσως ότι σταματούν τις ομιλίες και τις συγκεντρώσεις εν όψει των εσωκομματικών εκλογών.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, όμως, με ανάρτησή του αμέσως μόλις ανακοινώθηκε από τη Φώφη Γεννηματά η νέα περιπέτεια της υγείας της και η αποχώρησή της από τη μάχη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, δεν έκανε καμιά αναφορά σε αναβολή της προεκλογικής του εκστρατείας. Περίμενε, όπως φαίνεται να «ξεσπάσουν» οι χρήστες στα social media.

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top