Είστε εδώ
Home > FAQ news > Μετά τις “φάπες” ανέκρουσε πρύμναν στο Β.Αιγαίο! Σπάει τη μυστική συμφωνία με Φώφη για Μαλέλη ο Κυριάκος (τουλάχιστον στον α’ γύρο… )!

Μετά τις “φάπες” ανέκρουσε πρύμναν στο Β.Αιγαίο! Σπάει τη μυστική συμφωνία με Φώφη για Μαλέλη ο Κυριάκος (τουλάχιστον στον α’ γύρο… )!

Όπισθεν ολοταχώς φαίνεται πως κάνει η ΝΔ για στήριξη του Σταμάτη Μαλέλη στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις πολλών βουλευτών και στελεχών η ηγεσία της ΝΔ το ξανασκέφτεται αν τελικά πρέπει να στηρίξει τον υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ για την περιφέρεια που σήμερα στο τιμόνι της βρίσκεται το δικό τους στέλεχος, η Χριστιάνα Καλογήρου. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η ΝΔ γέρνει στο να στηρίξει εκ νέου τη νυν περιφερειάρχη, σπάζοντας τη μυστική συμφωνία Μητσοτάκη – Γεννηματά για τον Μαλέλη.

Το επιχείρημα όσων φλερτάρουν με την υποψηφιότητα Μαλέλη είναι ότι «δεν τραβάει η Καλογήρου» στις δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους καθώς και ότι εάν περάσουν στον δεύτερο γύρο Καλογήρου και Μαλέλης, τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τις έχει ο εκλεκτός του ΚΙΝΑΛ.

Πηγή: documentonews.gr

2 thoughts on “Μετά τις “φάπες” ανέκρουσε πρύμναν στο Β.Αιγαίο! Σπάει τη μυστική συμφωνία με Φώφη για Μαλέλη ο Κυριάκος (τουλάχιστον στον α’ γύρο… )!

Leave a Reply

1 × one =

Top