Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Μετά από “ένα διάλειμμα ολίγων λεπτών” η ΝΔ έγινε ξανά η “ηχώ” των καναλαρχών”

“Μετά από “ένα διάλειμμα ολίγων λεπτών” η ΝΔ έγινε ξανά η “ηχώ” των καναλαρχών”

«Προφανώς, μετά από ένα “διάλειμμα ολίγων λεπτών“, η ΝΔ επανέρχεται στο ρόλο της υπεράσπισης των συγκεκριμένων συμφερόντων. Αναμενόμενο», ήταν το σχόλιο – απάντηση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (ΨΗΠΤΕ) στην νεότερη ανακοίνωση της ΝΔ, με την οποία κατηγορεί την κυβέρνηση πως «αρνείται να μεταφέρει στο ΕΣΡ τις αρμοδιότητες του αρμόδιου υπουργού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ:

«Τελικά, η μόνη σταθερά στη θέση της ΝΔ σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες είναι ο ρόλος της ως “Ηχούς των Καναλαρχών“.

Σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, αναφερόμενος στο νέο διαγωνισμό για τις άδειες, δήλωσε πως οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών πρέπει να πληρώσουν ό,τι προβλέπεται από τον νόμο και, μάλιστα, ότι το τίμημα που όρισε το ΕΣΡ “δεν είναι κάτι υπερβολικό“.

Το ίδιο απόγευμα, όμως, το γραφείο Τύπου της ΝΔ επανήλθε λέγοντας ακριβώς τα αντίθετα: ότι ο νόμος 4339/15 είναι αντισυνταγματικός (παρότι η ίδια η ΝΔ έχει ψηφίσει 8 από τα 15 σχετικά άρθρα του) και πως οι ιδιοκτήτες των καναλιών δεν πρέπει να πληρώσουν τίμημα για την άδεια, αλλά απλώς ένα τέλος χρήσης, χωρίς καν να διενεργηθεί διαγωνισμός.

Προφανώς, μετά από ένα “διάλειμμα ολίγων λεπτών“, η ΝΔ επανέρχεται στο ρόλο της υπεράσπισης των συγκεκριμένων συμφερόντων. Αναμενόμενο».

Πηγή: left.gr

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

15 − 13 =

Top