Είστε εδώ

ΜέΡΑ25: Ο κόσμος που μας αντιπροσωπεύει δεν φαίνεται στις δημοσκοπήσεις

Την εκτίμηση ότι οι ψηφοφόροι του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη δεν φαίνεται στις δημοσκοπήσεις, εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, αμέσως μετά την ανακοίνωση του exit poll.

Συγκεκριμένα, η πρώτη αντίδραση του εκπρόσωπου Τύπου του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, Έρικ Έντμαν, ήταν ότι «ο κόσμος που μας αντιπροσωπεύει δεν φαίνεται στις δημοσκοπήσεις. Με τα επίσημα αποτελέσματα θα φανεί ότι το κόμμα είναι εδώ για να μείνει».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολίαζαν ότι καλό είναι να «κάνουμε λίγο υπομονή» για τα επίσημα αποτελέσματα καθώς «έχουμε εμπειρία από εκλογικές αναμετρήσεις και γνωρίζουμε ότι τα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να είναι διαφορετικά». Επιπλέον πηγές της ΝΔ σχολίαζαν ότι «εμείς περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα. Τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτό που ζητούσαμε για καθαρή νίκη με διαφορά φαίνεται να επιτυγχάνεται. Περιμένουμε τα επίσημα».

Επιπλέον, πηγές από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σημείωναν ότι «εφόσον επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα του exit poll, το ΠΑΣΟΚ ανεβάζει τα ποσοστά του κατά 40% και ενισχύει τις δυνάμεις του, ενώ πληροφορίες από το ΚΚΕ εκτιμούν θετικά τα πρώτα μηνύματα από τις κάλπες, ενώ παραμένουν σε αναμονή των επίσημων αποτελεσμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τις πρώτες πληροφορίες το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη συγκεντρώνει από 2,5 – 4,5%. Η ΝΔ από 36% έως 40%, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ από 25% έως 29%, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ από 9,5-12,5% και το ΚΚΕ συγκεντρώνει από 6-8%.

ΠΗΓΗ: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *