Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > «Μενουμευρωπαίοι» με περικεφαλαία!

«Μενουμευρωπαίοι» με περικεφαλαία!

Ο Άρης Πορτοσάλτε δεν μασάει τα λόγια του. Ή μήπως μασάει λόγια εθνικιστικά και φτύνει αντιπολιτευτικά κουκούτσια;

Ο δημοσιογράφος-αναλυτής-«Μενουμευρωπαίος»- δεν κρύβεται. Σε ανάρτηση – κάλεσμα για το συλλαλητήριο στο twitter το λέει καθαρά:

Το σκεπτικό απλό: Επειδή οι -τρεις κι ο… φιλελές κούκος- «Παραιτηθείτε» δεν τσούλησαν, καθότι κόλλησαν στα κολλαγόνα του χορηγού τους και η κυβερνητική παρένθεση έγινε κείμενο ολάκερο με πολλές παραγράφους, η μόνη ελπίδα πλέον εναποτίθεται στον εθνολαϊκισμό και τον ακροδεξιό εθνικισμό.

Θα βγουν στον δρόμο χρυσαυγίτες, λοιποί ακροδεξιοί, «μακεδονομάχοι» με ακονισμένη τη σάρισα της πατριδοκαπηλίας, θα τους λιβανίσουν και μερικοί παπάδες, θα μαζευτεί κι από κοντά το πλήθος που θα θελήσει να εκφράσει τα πατριωτικά του αισθήματα. Θα μαζευτεί κι ο νεοδημοκρατικός κόσμος μετά των βουλευτών και στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θα γίνει το μπούγιο. Θα το πάρουν τα κανάλια και θα το αποθεώσουν, αποτιμώντας το συλλαλητήριο τόσο ως κεντρικό διπλωματικό παράγοντα στο Μακεδονικό, όσο και ως αντιπολιτευτική τρικυμία.

Χρυσή -σαν το σπίτι του Πατούλη- η ευκαιρία της διαδήλωσης, με άλλα λόγια, παραδέχεται ο Άρης Πορτοσάλτε και -δυστυχώς- δεν είναι ο μόνος.

Παπαλάμπραινα

Πηγή: left.gr

One thought on “«Μενουμευρωπαίοι» με περικεφαλαία!

  1. Γελοίος και απατεώνας με τη βούλα, πάει να παρεισφρήσει με τη δική του ατζέντα στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν άλλοι!

Leave a Reply

Top