Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > ΜΕΝΟΥΜΑΔΩΝΙΣ μέχρι τέλους ο Κυριάκος (της Παπαλάμπραινας)

ΜΕΝΟΥΜΑΔΩΝΙΣ μέχρι τέλους ο Κυριάκος (της Παπαλάμπραινας)

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είχε ξεκαθαρίσει στη συνέντευξή του στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο του 2017 ότι ο αντιπρόεδρος Άδ. Γεωργιάδης είναι προσωπική του επιλογή…

Ο κ. Γεωργιάδης είναι δική μου επιλογή, δεν εκφράζει ακραίες θέσεις, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προσέθεσε ότι «έχει τον δικό του τρόπο να εκφράζεται, μπορεί να έχει πει και μία κουβέντα παραπάνω, σε όλους μπορεί να συμβεί, αλλά δεν θεωρώ ότι ο λόγος του είναι ακραίος και ότι δεν εντάσσεται στη ΝΔ» είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Φτάνει να μη γίνει το #Adonisexit! Ο Κυριάκος θα μείνει μέχρι τέλους ΜΕΝΟΥΜΑΔΩΝΙΣ!

Είναι τόσο προσωπική και ακλόνητη αυτή η επιλογή Μητσοτάκη, που δείχνει αποφασισμένος να την στηρίξει μέχρι τέλους, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνει την προσωπική ευθύνη για τη Novartis. Άδωνις είναι αυτός, δεν είναι παίξε γέλασε…

Ο αντιπρόεδρος ζήτησε παραίτηση πριν ακόμη το σκάνδαλο Novartis βγει στο φως της δημοσιότητας, αλλά ο Κυριάκος στηρίζει την «προσωπική επιλογή του». Θα πάρει φαίνεται πάνω του τις αποκαλύψεις για τις ημέρες και τα έργα του Άδωνι Γεωργιάδη στο ΚΕΕΛΠΝΟ και για τις υπουργικές εξυπηρετήσεις και την ιδιαίτερη σχέση που διατηρούσε με τη Novartis. 

Στην Ντόρα το είπε;

Τον Φεβρουάριο του 2018, στην εκπομπή της ΕΡΤ Focus του Πάνου Χαρίτου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, κάνοντας λόγο για τον Άδ. Γεωργιάδη υπενθύμισε στη βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό, Ντόρα Μπακογιάννη, ότι είναι ο αντιπρόεδρος του κόμματός της. Η Ντόρα Μπακογιάννη, όμως, δεν φάνηκε πρόθυμη να υποστηρίξει το ορθό της «προσωπικής επιλογής» του προέδρου και τόνισε ότι «ο Κυριάκος τον επέλεξε, δεν εξελέγη…».

«Άρα… αντιπρόεδρος…»

Παπαλάμπραινα

από το left.gr

Leave a Reply

Top