Είστε εδώ

MEGA: Ο Μίχος ενημερώθηκε από αστυνομικούς ότι ξεκινάει έρευνα σε βάρος του! Οι δωρεές και οι φιλίες στο Α.Τ Κολωνού

Σοβαρά ερωτήματα για ολιγωρία της αστυνομίας με αιχμή το αστυνομικό τμήμα Κολωνού, προκύπτουν από τις πληροφορίες ότι ο Ηλίας Μίχος, όπως όλες οι ενδείξεις δείχνουν, είχε εσωτερική ενημέρωση από αστυνομικούς για την καταγγελία και την έρευνα που θα γινόταν σε βάρος του για την δυσώδη υπόθεση του παιδοβιασμού της 12χρονης μαθήτριας.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, φαίνεται ότι ενημερώθηκε από αστυνομικούς πως επίκειται να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του καθώς είχε κατατεθεί η καταγγελία από την οικογένεια της 12χρονης.

Έτσι εκμεταλλεύτηκε την πληροφόρηση που είχε είχε εκ των έσω πότε απειλώντας και πότε προσφέροντας χρήματα στην οικογένεια της μαθήτριας για να ανακαλέσουν την καταγγελία, όπως έχει καταγγείλει από την πρώτη στιγμή η μητέρα της 12χρονης. «Την ίδια στιγμή το βράδυ πήγα στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού να κάνω καταγγελία. Κάτι γινόταν πολύ σοβαρό και δε με δέχονταν αμέσως. Και πήγα την επόμενη μέρα ξανά από εκεί με στείλαν στη ΓΑΔΑ» σημείωσε η μητέρα του παιδιού και περιέγραψε το χρονικό της φρικτής υπόθεσης».

Να σημειωθεί ότι ο Ηλίας Μίχος φέρεται να είχε φιλικές σχέσεις τόσο με τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Κολωνού όσο και με αστυνομικούς που υπηρετούσαν στην περιοχή. Μάλιστα, έκανε συχνά επισκέψεις στο αστυνομικό τμήμα αλλά και δωρεές. Μάλιστα, αναρτούσε στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες του με τον διοικητή του ΑΤ Κολωνού.

Την καταγγελία της μητέρας της 12χρονης προσπάθησε να διαψεύσει με ανακοίνωσή της, αργά το βράδυ της Τρίτης, η ΓΑΔΑ. Στην ανακοίνωση παραδέχεται ότι το ΑΤ Κολωνού παρέπεμψε τη μητέρα του κοριτσιού στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ωστόσο δεν αναφέρει το παραμικρό για το γεγονός ότι η οικογένεια αναγκάστηκε να πάει δεύτερη φορά στο ΑΤ Κολωνού


Δικηγόρος του τέως διοικητή ΑΤ Κολωνού: «Ουδεμία σχέση έχει ο εντολέας μου με τον 53χρονο – Διακινούνται συκοφαντίες»

«Επειδή ο εντολέας μου ουδεμία σχέση έχει με οποιαδήποτε έκνομη δραστηριότητα, θα υποβάλλει μηνύσεις και θα ασκήσει αγωγές κατά όλων όσοι διακινούν τη συγκεκριμένη φωτογραφία», τονίζει ο Διαμαντής Μπασαράς
Για τη φωτογραφία που διακινείται τις τελευταίες ώρες, η οποία δείχνει τον τέως Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κολωνού με τον 53χρονο, που κατηγορείται για βιασμό και άλλα σοβαρά εγκλήματα σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό, τοποθετήθηκε με ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του διοικητή, Διαμαντής Μπασαράς επισημαίνοντας ότι ο εντολέας του «ουδεμία προσωπική γνωριμία ή/και οποιουδήποτε άλλου είδους σχέση είχε/έχει με τον δράστη».

«Τις τελευταίες ώρες διακινείται φωτογραφία του εντολέως μου, τέως Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κολωνού, με τον 53χρονο, στον οποίο αποδίδονται βαρύτατες ποινικές κατηγορίες για βιασμό και άλλα σοβαρά εγκλήματα σε βάρος ανήλικης.
Ο εντολέας μου ουδεμία προσωπική γνωριμία ή/και οποιουδήποτε άλλου είδους σχέση είχε/έχει με τον (φερόμενο) δράστη. Το συγκεκριμένο πρόσωπο, που είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείτο στην περιοχή του Κολωνού, ουδέποτε είχε απασχολήσει το Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, το χρονικό διάστημα που ήταν Διοικητής ο εντολέας μου (4/2019 έως 9/2020), το οποίο (Α.Τ.), εξάλλου, δεν επιλαμβάνεται αδικημάτων όπως αυτά που αποδίδονται στον 53χρονο, τα οποία είναι αρμοδιότητας του Τμήματος Ασφαλείας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μπασαράς.

«Η συγκεκριμένη φωτογραφία λήφθηκε κατόπιν αιτήματος του 53χρονου – εξ όσων μπορεί να ενθυμείται ο εντολέας μου – εντός του 2019, επ’ ευκαιρία κάποιας εορτής ή εκδήλωσης, όταν ο 53χρονος βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, δηλαδή σε ανύποπτο χρόνο, πολύ πριν τα αποδιδόμενα σε αυτόν εγκλήματα. Περαιτέρω, από πληθώρα φωτογραφιών που έχουν διαρρεύσει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αποδεικνύεται ότι ο (φερόμενος) δράστης, επεδίωκε να απεικονίζεται σε φωτογραφίες με διάφορα, ως επί το πλείστον, δημόσια πρόσωπα, που προφανώς κανένα από αυτά δεν γνώριζε και δεν μπορούσε να μαντέψει οποιεσδήποτε τυχόν έκνομες, μάλιστα δε τέτοιας απαξίας, πράξεις του. Αυτονοήτως, εάν ο εντολέας μου γνώριζε οτιδήποτε σε σχέση με τη δραστηριότητα που αποδίδεται στον 53χρονο, όχι μόνον θα ηρνείτο την λήψη της συγκεκριμένης φωτογραφίας, αλλά θα έπραττε τα νόμιμα και θα ενημέρωνε την αρμόδια Υπηρεσία», διευκρινίζει ο δικηγόρος.

«Επειδή ο εντολέας μου ουδεμία σχέση έχει με οποιαδήποτε έκνομη δραστηριότητα, θα υποβάλλει μηνύσεις και θα ασκήσει αγωγές κατά όλων όσοι διακινούν τη συγκεκριμένη φωτογραφία, πόσω μάλλον συνοδευόμενη από ισχυρισμούς και διαδόσεις εν γνώσει ψευδών γεγονότων σε βάρος του. Άλλωστε, η ΕΛ.ΑΣ ήδη έχει εκδώσει σχετικό Δελτίο Τύπου, όπου γίνεται εκτενής αναφορά στην επίσκεψη της μητέρας του θύματος στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού και όχι στο Αστυνομικό Τμήμα, απ’ όπου και παρεπέμφθη στην αρμόδια Υπηρεσία της Γ.Α.Δ.Α», δηλώνει επιπρόσθετα.

«Γι’ αυτούς τους λόγους, ζητείται να προβείτε άμεσα στην αποανάρτηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας και οποιουδήποτε δημοσιεύματος αναφέρεται στο πρόσωπο του εντολέα μου, καθώς και να απόσχετε στο μέλλον από κάθε πράξη προσβολής της προσωπικότητάς του», καταλήγει.

Πηγή: avgi.gr / parapolitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *