Είστε εδώ
Home > FAQ media > Mega: Και επίσημα σε ειδική διαχείριση, “σκοτωμός” για το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο! Στο σφυρί το όνομα του σταθμού …

Mega: Και επίσημα σε ειδική διαχείριση, “σκοτωμός” για το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο! Στο σφυρί το όνομα του σταθμού …

Για πολλούς “που ξέρουν” έχει μεγαλύτερη αξία για τους υποψήφιους αγοραστές ακόμα και από την περίφημη ταινιοθήκη του Mega, που περιλαμβάνει τις περισσότερες από τις σημαντικότερες παραγωγές στην ιστορία της ελληνικης ιδιωτικής τηλεόρασης! Το όνομα (brand name ) και το λογότυπο του Mega, βγαινουν και επίσημα στο σφυρί!

Στην τελική ευθεία μπήκε η εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Mega, μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία η Τηλέτυπος τίθεται σε ειδική διαχείριση.

Ειδικότερα, έγινε δεκτό το αίτημα των δανειστριών τραπεζών προστασίας της εταιρείας από πιστωτές, συμπεριλαμβανομένων του δημοσίου, των ασφαλιστικών ταμείων και των εργαζομένων.

Ειδικός διαχειριστής για την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Mega, ορίστηκε η Ευδοκία Παπανδρέου.

Πλέον, αναμένεται η δημοσίευση της πρόσκλησης στο διαδίκτυο και στον Τύπο για τον πλειστηριασμό της ταινιοθήκης, του εμπορικού σήματος Mega, του αρχείου των ειδήσεων και του ακινήτου της εταιρείας Τηλέτυπος.

Πηγή: news247.gr

Leave a Reply

Top