Είστε εδώ
Home > FAQ news > Με όλα τα “βαριά χαρτιά” ο ΣΥΡΙΖΑ στο Έκτακτο Περιφερειακό Συνέδριο για τη Δυτική Αττική το Σαββατοκύριακο! Ποιοί θα είναι, όλο το πρόγραμμα

Με όλα τα “βαριά χαρτιά” ο ΣΥΡΙΖΑ στο Έκτακτο Περιφερειακό Συνέδριο για τη Δυτική Αττική το Σαββατοκύριακο! Ποιοί θα είναι, όλο το πρόγραμμα

Όλα τα βαριά ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβερνησης, με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, που θα είναι και οι  δύο τελευταίοι ομιλητές το απόγευμα της Κυριακής, διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου στην Ελευσίνα, το Περιφερειακό Συνεδριο για την Δυτικη Αττικη

Νίκος Παππάς, Αλέκος Φλαμπουράρης, Έφη Αχτσιόγλου, Σωκράτης Φάμελλος, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Τόσκας και Παν Κουρουπλής, είναι μερικά από τα κρυφαία κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που θα δώσουν το παρόν στο Συνέδριο, με ομιλίες και συζητήσεις, ενδεικτικό της σημασίας και της ουσίας που δίνει η κυβέρνηση της Αριστεράς στην κοινωνία και τους πολίτες,  της “περιθωριοποιημένης” και πολλές φορές “υποβαθμισμένης” από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, πολυπληθή, λαική περιοχή της Αττικής!

Στο συνέδριο, την διεξαγωγή του οποίου αποφάσισε η κυβέρνηση αμέσως μετά τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή στα μέσα Νοεμβρίου, αναμένεται να τεθούν τα ζητήματα της αντιπλημμυρικής προστασίας και της αποκατάστασης των ζημιών στην πληγείσα περιοχή αλλά και ευρύτερα θέματα της περιοχής όπως εκείνα των χωματερών, της αγροτικής παραγωγής και της κτηνοτροφίας.

Σύμφωνα με παλαιότερη δήλωση του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, το Συνέδριο θα πρέπει να καταλήξει σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις και στοχεύσεις για την συνολική αναβάθμιση της περιοχής.

Από την Περιφέρεια έχει ήδη εγκριθεί το πρόγραμμα των αντιπλημμυρικών έργων ύψους 500 εκατ. ευρώ το οποίο συμπληρώνεται από 50 εκατ. ευρώ τα οποία προέρχονται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του υπουργείου Υποδομών και άλλα 50 εκατ. τα ποία αφορούν τα ΠΕΠ Αττικής 2015- 2020.

Το συνέδριο θα κλείσει με ομιλία του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Όπως έχει προαναγγείλει ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, το Συνέδριο αυτό θα πρέπει να καταλήξει σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις και στοχεύσεις για την συνολική αναβάθμιση της περιοχής.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Leave a Reply

Top