Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Με Μεγάλη Γιορτή για τα παιδιά στο Πεδίον του Άρεως, απαντά η Ρένα Δούρου στα #fakenews και την παραπληροφόρηση …

Με Μεγάλη Γιορτή για τα παιδιά στο Πεδίον του Άρεως, απαντά η Ρένα Δούρου στα #fakenews και την παραπληροφόρηση …

«40 χρόνια και συνεχίζουμε…»! Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, στις 11.00 … Με μια μεγάλη ανοιχτή γιορτή όπου προσκαλεσμένα είναι όλα τα παιδιά της Αθήνας, η Περιφέρεια Αττικής, γιορτάζει μαζί με τους πολίτες τα 40 χρόνια του Ελληνικού Χάντμπολ ! Στον απόηχο κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων που απέχουν παρα πολύ από την αλήθεια αλλά και οποιαδήποτε δημοσιογραφική δεοντολογία, αλλά και κινήσεων παραπληροφόρησης από συγκεκριμένα κέντρα με “άρωμα” παρελθόντως και πρόδηλο ορίζοντα φιλοδοξιών, η Περιφέρεια διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή όπου προσκεκλημένοι αλλά ταυτόχρονα και “συνδιοργανωτές” θα είναι : Δημοτικά Σχολεία, Αθλητικοι Σύλλογοι Χάντμπολ, Δομές Προσφύγων, Παιδιά που φιλοξενούνται στην χωρα μας, Γονείς, Δημοσιογράφοι, Πολιτικοί αλλά και Αθλητές!

Πιο συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Αττικής, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος διοργανώνουν μία μεγάλη γιορτή για τα παιδιά στο Πεδίο του Άρεως (στην πλατεία Πρωτομαγιάς), την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, στις 11.00 π.μ. Η εκδήλωση με τίτλο «40 χρόνια και συνεχίζουμε…» εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 40 χρόνων (1977-2017) από τη γέννηση του ελληνικού χάντμπολ.

Αύριο, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017, στις 14.00 στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αίθουσα «Έλλη Παππά», γραφείο 101 στο Ισόγειο (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι), διοργανώνεται συνέντευξη Τύπου κατά την οποία θα παρουσιαστούν όλες οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

Πρόκειται για μια ακόμη εκδήλωση που εγγράφεται στη συστηματική προσπάθεια της Περιφέρειας Αττικής να ανοίξει το Πεδίο του Άρεως στους πολίτες, μέσα από τη διοργάνωση εκδηλώσεων αθλητισμού και πολιτισμού. Η δράση εντάσσεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα της Κομισιόν «Be Active», που υλοποιείται στην Ελλάδα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Σε ό,τι αφορά στη συγκεκριμένη εκδήλωση, στο Πεδίο του Άρεως θα συγκεντρωθούν εκατοντάδες παιδιά από τους συλλόγους χάντμπολ της Αττικής, από τα Δημοτικά σχολεία της Αθήνας, από τις προσφυγικές δομές, ιδρύματα και οργανισμούς, θα παίξουν χάντμπολ και θα διασκεδάσουν σε μία πρωτότυπη ολοήμερη εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις.

Πρόκειται για μία γιορτή με κοινωνικό χαρακτήρα, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων και φαρμάκων, ενώ περιλαμβάνει ενημέρωση για ιατρικά θέματα. Παράλληλα, θα διεξαχθούν αγώνες ανάμεσα σε γονείς – παιδιά, ενώ θα συμμετέχουν Ολυμπιονίκες, καλλιτέχνες, διεθνείς αθλητές, πολιτικοί, προπονητές και δημοσιογράφοι.

Θα υπάρξει Συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη στη ΓΓ Αθλητισμού

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top