Είστε εδώ

Με … “κάτι” κρατάει τον Κυριάκο ο Σαμαράς. Του θυμίζει “γραμμάτια” απέναντί του και στηρίζει τη γάτα…Ιμαλαΐων!

Μπορεί φαινομενικά η χθεσινή ξαφνική δημόσια επανεμφάνιση του Αντ Σαμαρά, να είχε ως στόχο την κυβέρνηση Τσίπρα και τον Γιάνη Βαρουφάκη, και σκοπό, να δηλώσει “παρών” στην πρώτη γραμμή των πολιτικών εξελίξεων, παρά το ότι το κόμμα του έχει εκλέξει μόλις πριν από 3 μήνες νέο αρχηγό, που είναι και 20 χρόνια νεώτερος από τον ίδιο, αλλά για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, τα μηνύματα αφορούσαν αποκλειστικά τον Κυριάκο Μητσορτάκη και δεν ήταν καθόλου … ενθαρυντικά!
«Ξέρετε ότι δεν υποστέλλω τη σημαία του αγώνα. Δεν το έκανα ποτέ στο παρελθόν, ούτε και πρόκειται να το κάνω…Είμαι παρών, είμαι μαζί σας, είμαι δίπλα σας… Αυτή την Ελλάδα που ονειρευόμαστε, θα την φτιάξουμε όλοι μαζί», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μεσσήνιος πολιτικός στην πατρίδα του.
Στην πραγματικότητα όμως όλοι εκτιμούν ότι ο Σαμαράς υπενθύμισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι η εκλογή στην προεδρία με τη βοήθειά του είναι ένα γραμμάτιο που δεν έχει ημερομηνία λήξης.. Ενώ η αναφορά του στη γάτα…Ιμαλαίων, εκτός από το νόημα της στήριξης του Σταύρου Ψυχάρη, αποτελεί και έμμεσο υπαινιγμό στις εκκρεμότητες που έχει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ και κυρίως η σύζυγός του, καθώς είναι γνωστό το ενδιαφέρον που είχε δείξει είχε ο Αντώνης Σαμαράς για υποθέσεις της Δικαιοσύνης, όπου είχε τοποθετήσει ουσιαστικά επικεφαλής, δύο άτομα πολύ κοντά του, τον υποουργό Χαρ Αθανασίου και τον Εισαγγελέα Ισ Ντογιάκο…

Μια σκέψη στο “Με … “κάτι” κρατάει τον Κυριάκο ο Σαμαράς. Του θυμίζει “γραμμάτια” απέναντί του και στηρίζει τη γάτα…Ιμαλαΐων!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *