Είστε εδώ
Home > FAQ news > Με εντολή του προϊσταμένου της η εισαγγελέας Αριστοτελία Δόγκα παραμένει στην έδρα στη δίκη των δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη.

Με εντολή του προϊσταμένου της η εισαγγελέας Αριστοτελία Δόγκα παραμένει στην έδρα στη δίκη των δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη.

Εντολή να παραμείνει στην Έδρα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου έλαβε από τον προϊστάμενό της η εισαγγελέας Αριστοτελία Δόγκα, όπως δήλωσε η ίδια κατά την επανάληψη της διαδικασίας.

( – Συγκλόνισε η Εισαγγελέας στη δίκη για τη δολοφονία Τοπαλούδη: “Θα βίαζαν την Ελένη και νεκρή – Το παιδί σας οδηγήθηκε ως πρόβατο επί σφαγή, μη δεχτείτε καμία συγγνώμη )

Το δικαστήριο επανήλθε στην Έδρα μετά την ολιγόλεπτη διακοπή λόγω έντασης που προκλήθηκε από την παρέμβαση συμβούλου του ΔΣΑ, με την πρόεδρο να ζητά από τους δικηγόρους να παραμείνουν με τις τοποθετήσεις τους μόνο στα ζητήματα της δίκης.

Η εισαγγελέας ενημέρωσε το δικαστήριο ότι επικοινώνησε με τον προϊστάμενό της στον οποίο δήλωσε την πρόθεση της να δηλώσει αποχή, θέμα για το οποίο, όπως είπε, έλαβε αρνητική απάντηση. Η εισαγγελέας είπε ότι η εντολή του προϊσταμένου της ήταν να παραμείνει στη θέση της

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

One thought on “Με εντολή του προϊσταμένου της η εισαγγελέας Αριστοτελία Δόγκα παραμένει στην έδρα στη δίκη των δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη.

Leave a Reply

one × one =

Top