Είστε εδώ
Home > FAQ news > Με εικόνες, σταυρούς, σημαίες και ακροδεξιά σύμβολα οι αντιεμβολιαστές ξανά στο Σύνταγμα – Χρήση χημικών, κρότου λάμψης και “αύρας” από την Αστυνομία

Με εικόνες, σταυρούς, σημαίες και ακροδεξιά σύμβολα οι αντιεμβολιαστές ξανά στο Σύνταγμα – Χρήση χημικών, κρότου λάμψης και “αύρας” από την Αστυνομία

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών άτομα που τάσσονται κατά του εμβολιασμού για τον κορονοϊό συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα, με εμφανή, ακόμα περισσότερο από την προηγούμενη φορά, την παρουσία ακροδεξιών στοιχείων.

Αν και ο αριθμός τους ήταν μικρότερος από την προηγουμενη συγκέντρωση την περασμένη Τρίτη, μεγάλη μερίδα όσων έλαβαν μέρος κρατούσαν σημαίες, ελληνικές και με τον Ηλιο της Βεργίνας, θρησκευτικές εικόνες, σταυρούς και ακροδεξιά σύμβολα.

Συμμετείχαν επίσης όπως φαίνεται από τρικάκια που βρέθηκαν στο σημείο, υποστηρικτές των κομμάτων των καταδικασμένων χρυσαυγιτών Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγού αλλά και της ακροδεξιάς ομάδας Propatria.

Επεισόδια ξέσπασαν λίγο πριν τις 19.30 με την Αστυνομία να κάνει χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ενώ “Αύρες” ψέκαζαν νερό προκειμένου να διαλύσουν το πλήθος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής η Αστυνομία έχει κάνει περισσότερες από 5 προσαγωγές.

φωτογραφία: screenshot από το βίντεο του news247.gr

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

4 + seven =

Top