Είστε εδώ
Home > FAQ news > Με αριθμούς απαντά η κυβέρνηση στη σπέκουλα του Κυρ. Μητσοτάκη για την εγκληματικότητα!”Κι αν οι αριθμοί δεν μας αρέσουν, τόσο το χειρότερο για τους αριθμούς…”

Με αριθμούς απαντά η κυβέρνηση στη σπέκουλα του Κυρ. Μητσοτάκη για την εγκληματικότητα!”Κι αν οι αριθμοί δεν μας αρέσουν, τόσο το χειρότερο για τους αριθμούς…”

«Εάν οι αριθμοί δεν είναι αυτοί που μας αρέσουν, ε, λοιπόν, τόσο το χειρότερο για τους αριθμούς. Η ΝΔ επικαλείται στοιχεία παρελθόντων ετών και συγκεκριμένα 2012 -2016, παραβλέποντας εκείνα των δύο τελευταίων ετών, με σκοπό να στηρίξει το αφήγημά της περί έξαρσης της ανομίας», ήταν το σχόλιο του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα.

Στοιχεία ΕΛΑΣ

«Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διασώσει το ναυάγιο του κ. Μητσοτάκη στη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, η ΝΔ, καταλήγει στον αυτοεξευτελισμό», σχολιάζουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ που ενεργοποιώντας τον μηχανισμό ψεύδους και προπαγάνδας της, προφανώς εσκεμμένα παρουσιάζει την αναφορά του πρωθυπουργού στη σύγκριση της τρέχουσας χρονιάς με την περσινή αναφορικά με την εγκληματικότητα, ως δήθεν σύγκριση της περιόδου 2012-2014 με αυτή των ετών 2015-2017.

«Η ΝΔ, καταλήγει στον αυτοεξευτελισμό και επιτίθεται στον Πρωθυπουργό αποδίδοντας του πράγματα, τα οποία δεν είπε ποτέ», σχολιάζουν οι ίδιοι κύκλοι.

Και τονίζουν πως «ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε όχι μόνο σε συγκριτικά στοιχεία της περιόδου 2012-2014 με την περίοδο 2015-2017, αλλά και σε συγκριτικά στοιχεία του 2016 σε σχέση με το 2017. Αναδεικνύοντας έτσι, τη διαρκή βελτίωση χρόνο με το χρόνο, της εικόνας στο πεδίο της μείωσης της εγκληματικότητας»

Φωτό: koutipandoras.gr

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top