Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > Με αυθεντική λιγούρα για εξουσία…!

Με αυθεντική λιγούρα για εξουσία…!

Απίστευτος ο Σταύρος Θεοδωράκης. Καταλαβαίνοντας ότι οι εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού της Κεντροαριστεράς (αυτού του μορφώματος που ενδιαφέρει μόνο τους δημοσιογράφους και τους άμεσα εμπλεκόμενους υποψήφιους και διόλου τους πολίτες, όπως φάνηκε από τη μηδαμινή ακροαματικότητα των ντιμπέιτ τους), είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν σε φιάσκο, λόγω χαμηλής συμμετοχής, τι σκέφθηκε λέτε; Να καπηλευθεί τον… Μαραθώνιο, μπας και τσιμπήσει κανένας πολίτης και πάει και (τον) ψηφίσει… κατασκεύασε λοιπόν αυτό το αφισάκι που το διακινεί στα σόσιαλ μίντια.

Επιχειρεί δηλαδή να πείσει κάποιους από τους αθλητές του Μαραθωνίου, να… πεταχθούν και να ψηφίσουν στην κεντροαριστερή σούπα…

Προσπαθεί να τσιμπήσει καμιά ψήφο ο Σταύρακας με ένα επιχείρημα που, η αλήθεια να λέγεται, ταιριάζει στην κεντροαριστερά και αυτή την ιδεολογική θολούρα στην οποία παραπέμπει.

Ο δρόμος προς την κάλπη της, περνάει από τον Μαραθώνιο. Καλύτερη και σαφέστερη ομολογία αποτυχίας να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των πολιτών, υπάρχει;

Για άλλη μια φορά ο Σταύρακας το τερμάτισε. Την έκανε τη γκάφα του ο #KaiToraStavros. Ομολόγησε ότι μόνο με ένα άλλο κίνητρο, όχι πολιτικό ή ιδεολογικό, μπορούν να φθάσουν, αν θα φθάσουν, κάποιοι πολίτες στην κάλπη της Κεντροαριστεράς.

Αυτού του χώρου που δεν εκφράζει καμία κοινωνική ή πολιτική ανησυχία των πολιτών, παρά μόνο τη βούληση των επίδοξων αρχηγών της να επιστρέψουν στην εξουσία. Έστω και μέσω Μαραθωνίου. Με αυθεντική λιγούρα για εξουσία.

#fake_kentroaristera

Leave a Reply

Top