Είστε εδώ
Home > FAQ news > Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Τσίπρας στην Κοζάνη: Ήταν λάθος μου που άφησα το 36% και το 32% στην οργανωτική δομή του 3% (απομαγνητοφώνηση-vid)

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Τσίπρας στην Κοζάνη: Ήταν λάθος μου που άφησα το 36% και το 32% στην οργανωτική δομή του 3% (απομαγνητοφώνηση-vid)

Στην παρέμβασή του σε συνέλευση πολιτών στην Κοζάνη, ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε μιλώντας για το στόχο της νέας προσπάθειας που ξεκινάει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο στόχος αυτης της νέας καμπάνιας είναι να ανασυγκροτήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ και την Προοδευτική Συμμαχία μαζί με τους πολίτες, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς, να πείσουμε και τους εαυτούς μας, γιατί δεν είναι εύκολο πολλές φορές, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να είναι ούτε ο πρόεδρός του ούτε τα στελέχη του αλλά η βάση του, ο κόσμος που τον στήριξε και να ανοίξουμε αυτή την αδιαμεσολάβητη επαφή με τους πολίτες χωρίς να ζητάμε πιστοποιητικά κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων. Αλλά να είμαστε ανοιχτοί σε όλους και σε όλες που μας στήριξαν”.

Αναφερόμενος στο isyriza.gr και την πλατφόρμα που θα στηθεί ώστε οι πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι “είναι ένας δύσκολος δρόμος αυτός που επιλέξαμε κι ένα στοίχημα για μας αλλα και προσωπικά για μένα, ένα στοίχημα όμως που είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε γιατί όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαμε τη βαριά ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας στην πιο δύσκολη περίοδο μετά την μεταπολίτευση. Και αμελήσαμε αυτή την επαφή κι εγώ προσωπικά, ήμουν κλεισμένος στα κυβερνητικά κτίρια αντιμετωπίζοντας πράγματι όχι εύκολες αλλα δύσκολες καταστάσεις και παίρνοντας δύσκολες αποφάσεις. Όμως αυτή η αδιαμεσολάβητη επαφή ήταν ένα έλλειμμα που δεν είχα και δεν είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Όπως επίσης ένα τεράστιο έλλειμμα, απαράδεκτο έλλειμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του 36% και του 32% στην ήττα, η νέα κυβερνώσα αριστερά της εποχής μας, να έχει μία οργανωτική δομή που βρίσκεται εκεί που ήταν όταν είχε 3%“.

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

3 thoughts on “Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Τσίπρας στην Κοζάνη: Ήταν λάθος μου που άφησα το 36% και το 32% στην οργανωτική δομή του 3% (απομαγνητοφώνηση-vid)

    1. Στην Ο.Μ. της περιοχής μου δεν έχουμε ουτε “κνίτες” ουτε “κιναλήτες”. Έχουμε φίλους και Συντρόφους και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ προσπαθούμε για το καλύτερο, εγγράφοντας συνεχώς και νέα μέλη….

Leave a Reply

two + 9 =

Top