“Η απάντηση μας σήμερα από την πλατεία Συντάγματος είναι ναι, μπορούμε να πετύχουμε τη μεγαλύτερη εκλογική και πολιτική ανατροπή στη συγχρονη ιστορία του τόπου μας” είπε στο κλείσιμο της ομιλίας του στο Σύνταγμα ο Αλέξης Τσίπρας ενώ απηύθυνε κάλεσμα “κανένας να μη λείψει από την κάλπη, από τον αγώνα για τη χώρα μας, για την κατρίδα μας, για το μέλλον μας και την ζωή μας”.
“Η σημερινή δεν είναι απλά μια συγκέντρωση είναι γιορτή της δημοκρατίας, το Σύνταγμα, η πλατεία των Ελλήνων γέμισε ξανα απόψε με ελπίδα, αισιοδοξία, με αποφασιστικότητα, η ιστορία αυτού του τόπου είναι για μας η κινητήρια δύναμη, είναι η δύναμη του μέλλοντος του, οι αγώνες του λαού μας ήταν πάντα η εγγύηση για ένα καλύτερο αύριο” πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.
Στη συνέχεια και υπό τους ήχους του “Thunderstruck των AC/DC, o Αλέξης Τσίπρας θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο από τα βάθη της καρδιάς του “γιατί αυτοί ό,τι και να κάνουν μπορούν να έχουν μονάχα στούντιο και δημοσιογράφους, δεν μπορούν να κάνουν μία τέτοια συγκέντρωση, δεν μπορούν να ζήσουν την αληθινή αγάπη των απλών ανθρώπων”.
“Σας ευχαριστώ θερμά για αυτή τη συγκλονιστική σημερινή συγκέντρωση, για αυτό το μήνυμα της νίκης και της ανατροπής που έδωσε η πλατεία του Συντάγματος για άλλη μία φορά στις 5 του Ιούλη. Γεια σας και με τη νίκη, θα νικήσουμε”!
(από το 47.30′)
1 Σχόλια
Παύλος κονανος
06/07/2019Τέτοια λαοθαλασα στο σινταγμα μου θυμίζει την πλατια κλαθμονος με τον Γιοργο Παπανδρέου τον γέροντα της Διμοκρατιας Έτσι ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕ ΤΟΝ ΑΛΈΞΗ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΊΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΜΕ ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΆ ΧΑΡΊΣΜΑΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗ Ε Θ Α Ρ Χ Η Σ
Αφήστε ένα σχόλιο