Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Με 80 θανάτους και 536 διασωληνωμένους, η Μίνα Γκάγκα είχε την «όρεξη» να βγει βόλτα για φαγητό – Ο όμιλος Κουρτάκη τη «δίνει στεγνά»

Με 80 θανάτους και 536 διασωληνωμένους, η Μίνα Γκάγκα είχε την «όρεξη» να βγει βόλτα για φαγητό – Ο όμιλος Κουρτάκη τη «δίνει στεγνά»

Την ίδια ώρα που την Κυριακή 14/11, μετρούσαμε τον τραγικό απολογισμό με 80 θανάτους, 536 διασωληνωμένους και 3.869 νέα κρούσματα, ο όμιλος Κουρτάκη αποκαλύπτει πως η αν. υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, ήταν βόλτα στο Ψυχικό για φαγητό!

Την στιγμή που η αποτυχημένη κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας – με τους άριστους» υπουργούς να παραδέχονται πλέον πως λαμβάνουν αποφάσεις καθαρά πολιτικά – έχει φτάσει στο απροχώρητο τις ΜΕΘ, δεκάδες Έλληνες πολίτες χάνουν τη ζωή τους καθημερινά λόγω κορονοϊού, και τα κρούσματα δε λένε να κατέβουν, η αρμόδια αναπληρώτρια υπουργός για την Υγεία, αποφασίζει να «κλείσει τα μάτια» και να απολαύσει το μεσημέρι της Κυριακής, πηγαίνοντας – σύμφωνα με πληροφορίες από το site powergame.gr – στο in στέκι του Ψυχικού.

Όπως αποκαλύπτει ο όμιλος Κουρτάκη, «δίνοντας» την Μίνα Γκάγκα:

«Nα σας μεταφέρω και ένα ενδιαφέρον περιστατικό που έλαβε χώρα στο Nolita του Ψυχικού με πρωταγωνίστρια την αν. υπουργό Γκάγκα. Χθες το μεσημέρι, πήγε για φαγητό στο in στέκι της περιοχής. Στην είσοδο του μαγαζιού της έγινε ο σχετικός έλεγχος του πιστοποιητικού. Ωστόσο, ο υπάλληλος ευγενικά της ζήτησε και την ταυτότητα. Η αναπληρώτρια υπουργός δεν την είχε μαζί της, με αποτέλεσμα να παραμείνει όρθια και έξω από το κατάστημα, για όση ώρα χρειάστηκε να της φέρουν από το αυτοκίνητο την ταυτότητα. Ο υπάλληλος ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία, ωστόσο όπως είπε στην κυρία Γκάγκα, σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να βάλει σε περιπέτειες την επιχείρηση, εκθέτοντας παράλληλα και την αναπληρώτρια υπουργό σε περίπτωση ελέγχου».

Leave a Reply

twenty − eleven =

Top