Είστε εδώ
Home > FAQ news > Με 100.000 ευρώ επικήρυξε ο Χρυσοχοΐδης τους δράστες της άθλιας επίθεσης στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ την ώρα που ο χρυσαυγίτης Παππάς αγνοείται για έναν ολόκληρο σχεδόν μήνα

Με 100.000 ευρώ επικήρυξε ο Χρυσοχοΐδης τους δράστες της άθλιας επίθεσης στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ την ώρα που ο χρυσαυγίτης Παππάς αγνοείται για έναν ολόκληρο σχεδόν μήνα

Την ώρα που ο καταδικασμένος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς παραμένει άφαντος, ο υπουργός Χρυσοχοΐδης προχώρησε, επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά, στην επικήρυξη των δραστών της άθλιας επίθεσης στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, προσφέροντας χρηματική αμοιβή 100.000 ευρώ σε όποιον δώσει κάποια πληροφορία για τη σύλληψή τους.

Για το σκοπό αυτό υπογράφτηκε Κοινή Υπουργική Απόφαση μεταξύ του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του υπουργείου Οικονομικών. Η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει ως εξής:

«Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για κακουργήματα και πλημμελήματα που διέπραξαν μέλη της οργάνωσης «Πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης» την 29-10-2020 στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476243 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου»(πηγή).

Leave a Reply

one × 1 =

Top