Είστε εδώ
Home > FAQ news > Μαξίμου: Μάταια ψάχνει ο Μητσοτάκης τη σωτηρία για την offshore στον Κορυδαλλό

Μαξίμου: Μάταια ψάχνει ο Μητσοτάκης τη σωτηρία για την offshore στον Κορυδαλλό

Με σκληρή ανακοίνωσή του το Μαξίμου κατηγορεί τον Πρόεδρο της ΝΔ ότι προκειμένου να βγει από τη δεινή θέση που βρίσκεται μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για την offshore που διατηρούσε η σύζυγός του Μαρέβα και να αποφύγει τις απαραίτητες απαντήσεις, καταφεύγει σε επικίνδυνα τρικ που μπορούν ακόμα και να πυροδοτήσουν ακόμα και “ντροπιαστικά περιστατικά αυτοδικίας”.

Νωρίτερα σε έντονους τόνους στη Βουλή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία και τη Ντόρα Μπακογιάννη, υπενθυμίζοντας ότι η 48ωρη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα δόθηκε με βάση νόμο της Νέας Δημοκρατίας. 

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Μαξίμου αναφέρει:

“Η Νέα Δημοκρατία έχει επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες σε ένα κρεσέντο διασποράς ψευδών ειδήσεων, φαιάς προπαγάνδας και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

Η τακτική της δήθεν ιερής αγανάκτησης αποσκοπεί στη δημιουργία τεχνητής έντασης, τη συγκάλυψη του σκανδάλου μεγατόνων για την offshore της κυρίας Μητσοτάκη, ενώ η εξαλλοσύνη της πυροδοτεί ντροπιαστικά περιστατικά αυτοδικίας που γυρίζουν την ελληνική κοινωνία 200 χρόνια πίσω.

Μάταια ο κ. Μητσοτάκης αναζητά την πολιτική του σωτηρία για την offshore στον Κορυδαλλό.

Το υστερόγραφο της ΝΔ εάν δεν ήταν ανάξιο σχολιασμού, θα ήταν απλώς θλιβερό”.

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top