Είστε εδώ
Home > FAQ news > Μαξίμου: Κατέρρευσε η σκευωρία του κ.Μητσοτάκη και της μιντιακής παραεξουσίας που τον κατευθύνει

Μαξίμου: Κατέρρευσε η σκευωρία του κ.Μητσοτάκη και της μιντιακής παραεξουσίας που τον κατευθύνει

Ο Τζον Σφακιανάκης είναι ο πραγματικός μεσάζοντας, ο οποίος «επιδίωκε χαμηλότερο τίμημα, δηλαδή λιγότερα έσοδα για το ελληνικό δημόσιο» τονίζει μεταξύ άλλων κυβερνητική πηγή μετά τα όσα ακούστηκαν στη Βουλή.

«Η Σαουδική Αραβία ουδέποτε αμφισβήτησε ότι ο Παπαδόπουλος ήταν εκπρόσωπός της αλλά όλα ξεκίνησαν από την παρέμβαση ενός Έλληνα ενδιάμεσού στον πρέσβη στο Ριάντ. Αυτός είναι ο πραγματικός μεσάζοντας ο οποίος επιδίωκε χαμηλότερο τίμημα, δηλαδή λιγότερα έσοδα για το ελληνικό δημόσιο», μας μετέφερε η κυβερνητική πηγή και συνέχισε με τις κάτωθι ερωτήσεις:

– Ποιανού τις θέσεις υιοθέτησε πλήρως η ΝΔ;
– Για ποια συμφέροντα εργάζεται;
– Θα απαντήσει γιατί το έκανε; 
– Θα ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μητσοτάκης για τα ψέματά του;».

Και συνέχισε: «Εκθέτει τη χώρα και όχι την κυβέρνηση.

Τα υπόλοιπα τα είδε όλη η χώρα. Ακόμα μία παταγώδης αποτυχία της μιντιακής παραεξουσίας που καθοδηγεί τον κ. Μητσοτάκη και την ομάδα γύρω από αυτόν να πνίξουν τη χώρα στο βούρκο της συκοφαντίας. Η σκευωρία κατέρρευσε και τώρα είναι η ώρα να επιστρέψουμε στα μεγάλα  ζητήματα που πρέπει να απασχολούν τη χώρα. Τη φοροδιαφυγή, τις οφσορ και τη διαφθορά. Θα συζητηθούν όλα στην προ ημερησίας που ζήτησε ο ΠΘ και στην οποία πάλι θα είναι απολογούμενος ο κ. Μητσοτάκης. 

Αλλά και να προσηλωθούμε  στη μεγάλη προσπάθεια να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, όσο και αν ο κ. Μητσοτάκης και οι επιχειρηματίες καθοδηγητές του προσπαθούν να υπονομεύσουν αυτόν τον στόχο».

Πηγή: altsantiri.gr

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top