Είστε εδώ
Home > FAQ news > Μαξίμου: Η “ομολογία” Σαλμά κατέρριψε την παραθεωρία της ΝΔ για δηθεν σκευωρία και κουκουλοφόρους μάρτυρες!

Μαξίμου: Η “ομολογία” Σαλμά κατέρριψε την παραθεωρία της ΝΔ για δηθεν σκευωρία και κουκουλοφόρους μάρτυρες!

“Σήμερα ο κ. Σαλμάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ομολόγησε πως του είχε ζητηθεί στο παρελθόν να συνεισφέρει στις έρευνες στις ΗΠΑ για το σκάνδαλο της Novartis και τις αθέμιτες πρακτικές της στην Ελλάδα ως «μάρτυρας επιβεβαίωσης». Με λίγα λόγια, ο κ. Σαλμάς κατέρριψε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο κάθε παραθεωρία για δήθεν σκευωρία και κουκουλοφόρους μάρτυρες.”

Άμεση ήταν η αντίδραση του Μαξίμου στις αποκαλύψεις στον αερα του δελτίου του ΑΝΤ1 από τον πεωην υπουργο της ΝΔ, Μ Σαλμα!

«Κάθε μέρα που περνάει οι αντιφάσεις της ΝΔ πυκνώνουν»

Το 2014 ο κ. Σαλμάς ισχυριζόταν πως «ο Άδωνις Γεωργιάδης αύξησε το κόστος των φαρμάκων για τους ασφαλισμένους», εκτιμώντας την επιβάρυνση στα 200 εκατ. ευρώ.

Σήμερα ο κ. Σαλμάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ομολόγησε πως του είχε ζητηθεί στο παρελθόν να συνεισφέρει στις έρευνες στις ΗΠΑ για το σκάνδαλο της Novartis και τις αθέμιτες πρακτικές της στην Ελλάδα ως «μάρτυρας επιβεβαίωσης».

Με λίγα λόγια, ο κ. Σαλμάς κατέρριψε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο κάθε παραθεωρία για δήθεν σκευωρία και κουκουλοφόρους μάρτυρες.

Κάθε μέρα που περνάει οι αντιφάσεις της ΝΔ πυκνώνουν.

Πείτε επιτέλους την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

Leave a Reply

Top