Είστε εδώ

“Μαύρα πανιά” σήκωσαν οι καναλάρχες μετά το διάγγελμα-“ταφόπλακα”, Τσίπρα.Μήνυμα και σε έναν τραπεζίτη

” Ο Μητσοτάκης πληρώνει γραμμάτια στη διαπλοκή “, είπε μέσα στο υπουργικό Συμβούλιο ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την ανυποχώρητη στάση άρνησης του νεοεκλεγέντα αρχηγού τηξς ΝΔ να ξεμπλοκάρει ( ως όφειλε θεσμικά ) την στελέχωση του ΕΣΡ, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αδειοδότησης καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, από μηδενική βάση.
Η δήλωση όμως του Πρωθυπουργού, δεν αφορούσε μόνο την σκληρή κριτική για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και μήνυμα σε συγκεκριμένο κέντρο διαπλοκής, που παίζει τον ρόλο του υποκινητή όλης αυτής της συντονισμένης προσπάθειας εκτροχιασμού της κυβέρνησης, το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αλλά και το περιβάλλον του Μαξίμου έχουν ενδείξεις ότι ” από πίσω ” από τη συντονισμένη εκστρατεία λάσπης, συκοφαντίας, διαστρεβλωμένων ειδήσεων αλλά και αντικυβερνητικής προπαγάνδας, εκτός από τους γνωστούς ” συνήθεις ύποπτους ” ( ένας μεγαλοεκδότης με τεράστια προβλήματα με τραπεζικά δάνεια και φορολογικές οφειλές, ένας μηντιάρχης-επιχειρηματίας σε στενές σχέσεις με κέντρα στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο και ένας εκδότης κυριακάτικου φύλλου γνωστός από τα ” υπόγεια ντιλ ” ακόμα και με πρόσωπα του περιθωρίου η με έκνομες δραστηριότητες ), βρίσκεται και χρηματοοικονομικός παράγοντας, ιδιαίτερα ” ευνοημένος ” από ” συγκυρίες ” γεγονότων και αποφάσεων, την προηγούμενη περίοδο, που όμως νιώθει τώρα την … ” βασιλεία ” του να καταρρέει !
Ο Πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να βάλει τώρα ” τέρμα στο καθεστώς της Κολομβίας των Βαλκανίων “. Να ” τελειώσει με το παλιό ” όπως ήταν και η εντολή του λαού τον Σεπτέμβριο και να προχωρήσει μπροστά, με όσους θέλουν να προχωρήσουν . ” Αφήνουμε το παλιό πίσω “, ήταν το σύνθημα που ακουγόταν σήμερα στους διαδρόμους μετά την ολοκλήρωση του υπουργικού συμβουλίου

Μια σκέψη στο ““Μαύρα πανιά” σήκωσαν οι καναλάρχες μετά το διάγγελμα-“ταφόπλακα”, Τσίπρα.Μήνυμα και σε έναν τραπεζίτη

  1. Ο Τσίπρας θα γίνει ο Μαδούρο της Βενεζουέλας ή ο Κιμ Γιόνγ Ούν!. Η Ζανζιβάρη πέφτει μακρυά… Ποιά φερέφωνα; -πλήν ΕΡΤ 1,2,3. Βλέπ ότι ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΕ και τα σχόλια. “Πλημμυρίδα δημοκρατίας” ο φασισμός μέσα σας, κύριοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *