Είστε εδώ
Home > FAQ media > Μαθήματα δημοσιογραφικής αξιοπρέπειας παρέδωσε η Κατερίνα Καινούργιου! Έκοψε στον αέρα θέμα για τις παραστάσεις Λιγνάδη στις φυλακές: «Για ποιον λόγο να παίξουμε αυτό το θέμα; Δεν μας αφορά!»

Μαθήματα δημοσιογραφικής αξιοπρέπειας παρέδωσε η Κατερίνα Καινούργιου! Έκοψε στον αέρα θέμα για τις παραστάσεις Λιγνάδη στις φυλακές: «Για ποιον λόγο να παίξουμε αυτό το θέμα; Δεν μας αφορά!»

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η θεατρική παράσταση που ανέβασε ο προφυλακισμένος για κατά συρροή βιασμούς, Δημήτρης Λιγνάδης, στις φυλακές Τριπόλεως.

Όπως έγινε γνωστό, η πρόταση για να ανεβάσει την παράσταση με θέμα μάλιστα τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, όπου ο ίδιος υποδύθηκε … τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, ήταν πρωτοβουλία του διευθυντή των φυλακών. Την παράσταση μάλιστα παρακολούθησε και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος ο οποίος δήλωσε… συγκινημένος!

Όπως έγινε αντιληπτό, ανάμεσα σε εκείνους που εξοργίστηκαν με αυτή την εξέλιξη, ήταν και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, η οποία «έκοψε» το θέμα μόλις ξεκίνησε να το προλογίζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος.

«Δεν μας αφορά τι κάνει στη φυλακή κάποιος. Οι φυλακές είναι για να σωφρονίζονται, όχι να ανεβάζουν παραστάσεις. Άντε πάλι. Για ποιον λόγο να παίξουμε αυτό το θέμα; Δεν μας αφορά! Ο συγκεκριμένος είναι μέσα για συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα, πολύ σοβαρά. Πάμε, αλλάζουμε θέμα, αλήθεια! Ωραία ο Ανάδρομος μας έχει πάει», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής – η οποία είναι απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ του ΕΚΠΑ –  φανερά ενοχλημένη. Την ίδια ώρα που άλλες παρουσιάστριες εκπομπών ακόμα και δελτίων ειδήσεων, έπαιζαν το θέμα με τίτλους όπως “συγκίνησε ο Δημ. Λιγνάδης ως Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στην παράσταση στις φυλακές Τριπόλεως” …

«Δεν μας αφορά τι κάνει στη φυλακή κάποιος. Οι φυλακές είναι για να σωφρονίζονται, όχι να ανεβάζουν παραστάσεις. Άντε πάλι. Για ποιον λόγο να παίξουμε αυτό το θέμα; Δεν μας αφορά! Ο συγκεκριμένος είναι μέσα για συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα, πολύ σοβαρά. Πάμε, αλλάζουμε θέμα, αλήθεια! Ωραία ο Ανάδρομος μας έχει πάει», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα φανερά ενοχλημένη.

Πηγή: newsbreak.gr

Leave a Reply

7 − 1 =

Top