Είστε εδώ
Home > FAQ media > Μάταια περιμένουμε από τη ΝΔ να ζητήσει ένα συγνώμη για τη νέα στοχοποίηση και τα ψεύδη κατά της ΕΡΤ! Πως την εκθέτουν τα ellinikahoaxes και ο Δ. Παπαδημούλης!

Μάταια περιμένουμε από τη ΝΔ να ζητήσει ένα συγνώμη για τη νέα στοχοποίηση και τα ψεύδη κατά της ΕΡΤ! Πως την εκθέτουν τα ellinikahoaxes και ο Δ. Παπαδημούλης!

Το γραφείο τύπου της ΝΔ ισχυρίστηκε με δελτίο τύπου, πως η ΕΡΤ δεν μετέδωσε την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Όμως για μια ακόμη φορά το επικοινωνιακό τρικ που προσπάθησαν να φτιάξουν τα οι υπεύθυνοι τύπου της ΝΔ αποδείχθηκε γκάφα ολκής.

Και αυτό γιατί τα ellinikahoaxes, για μία ακόμη φορά περίμενε στην γωνία και έβγαλε λαβράκι, καθώς στο web tv της EΡΤ, όπου υπάρχει αρχείο των δελτίων ειδήσεων και μπορεί εύκολα να ελεγχθεί το οτιδήποτε, η ΕΡΤ μετάδωσε κανονικά την επίσκεψη και φυσικά τα ellinikahoaxes, το ανάρτησαν.

28Σεπ2017 – 12:00 – Δελτίο Ειδήσεων στο 27:30

28Σεπ2017 – 15:00 – Δελτίο Ειδήσεων στο 42:10

Φυσικά το δημοσίευμα δεν έμεινε απαρατήρητο και το έκανε retweet και ο Δημ. Παπαδημούλης, λέγοντας: «Θα ζητήσουν έστω ένα “συγγνώμη” για την ανευθυνότητα και την εμπάθεια;»

Πηγή: koutipandoras.gr

Leave a Reply

Top