Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Μας έστειλε “αδιάβαστους” πρωί – πρωί στην ΕΡΤ ο Άδωνις Γεωργιάδης! Μόνο … 100 ευρώ η χορηγεία Μαρινάκη στη ΝΔ! (vid )

Μας έστειλε “αδιάβαστους” πρωί – πρωί στην ΕΡΤ ο Άδωνις Γεωργιάδης! Μόνο … 100 ευρώ η χορηγεία Μαρινάκη στη ΝΔ! (vid )

Τρέλανε τους τηλεθεατές της ΕΡΤ, πρωί πρωί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, καλεσμένος της “Πρωινής Γραμμής”, όταν προσπαθώντας να υπερασπιστει – γενικά – τον μεγαλοεπιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη και … ειδικά την στενή σχέση του με τη ΝΔ, που σύμφωνα με όσα πρόσφατα αποκαλύφθηκαν δημόσια, φθάνει ουτε λίγο ούτε πολύ στην οικονομική ενίσχυση του κόμματος του Αδωνι Γεωργιάδη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ισχυριστηκε ότι … όλη κι όλη αυτη η “βοηθεια” ηταν … 100 ευρω στη μνημη του πατλερα του, παλαιού βουλευτη της ΝΔ!

Πιο συγκεκριμένα είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης για τη χρηματοδότηση των νέων γραφείων του κόμματος της ΝΔ: «Ο κ. Μαρινάκης είχε πατέρα βουλευτή της Ν.Δ. δεν μπορεί να χρηματοδοτεί στη μνήμη του πατέρα του να βοηθήσει με 100 ευρώ, τα γραφεία της Ν.Δ.;»

Υπενθυμίζεται ότι κατά την κοπή της πίτας ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωάννης Βοϊδονικόλας ευχαρίστησε προσωπικά τον εφοπλιστή Ευάγγελο Μαρινάκη για την σημαντική προσφορά του στην οργάνωση και λειτουργία των νέων γραφείων του κόμματος.

Με πληροφορίες από Documentonews.gr

Leave a Reply

Top