Είστε εδώ

“Μας έχουν παραπλανήσει, μας έχουν γράψει – Να βγεις και να κοιτάζεις πάντα τους φτωχούς”! 5 χρόνια Πρωθυπουργός ο Μητσοτακης μια φορά (το 2023) στη Γαύδο – 4 μήνες πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης πρώτη επίσκεψη στην Κρήτη αμέσως στο ακριτικό νησί !

Στη Γαύδο βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην Κρήτη.

Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφτηκε μεταξύ άλλων, ένα καφενείο και είχε ένα πολύ θερμό διάλογο με την ιδιοκτήτρια, στην οποία έδωσε μάλιστα και μια υπόσχεση.

«Γιατί να μην έρθω. Όλη την Ελλάδα εκπροσωπούμε» απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης στη κάτοικο του νησιού, η οποία του είπε ότι δεν περίμενε ότι θα ερχόταν μέχρι εκεί.

«Δεν θα κάνεις ό,τι κάνουν οι προηγούμενοι; Μας έχουν γράψει, μας έχουν παραπλανήσει. Να σε αξιώσει ο Θεός να βγεις και να κοιτάζεις πάντα τους φτωχούς και τα ακριτικά νησιά. Μπορείς να βοηθήσεις;» ήταν η παράκληση που έκανε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον ίδιο να της απαντά «στο υπόσχομαι».

Πηγή: avgi.gr

2 σχόλια στο ““Μας έχουν παραπλανήσει, μας έχουν γράψει – Να βγεις και να κοιτάζεις πάντα τους φτωχούς”! 5 χρόνια Πρωθυπουργός ο Μητσοτακης μια φορά (το 2023) στη Γαύδο – 4 μήνες πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης πρώτη επίσκεψη στην Κρήτη αμέσως στο ακριτικό νησί !

  1. κανείς δεν σας παραπλάνησε από μονοί σας επιλέξατε να ακούσετε αυτά σας βόλευε και ψηφίσατε
    έναν άνθρωπο που που βύθισε την χώρα στο σκοτάδι, προσωπικά δεν μπορώ να σας δικαιολογήσω ουτε να σας λυπηθώ, το μυαλό μας δόθηκε για να το χρησιμοποιήσουμε αν δεν μπορείτε μην πάτε να ψηφίσετε γιατι μας πήρατε στο λαιμό σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *