Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Μαρτυρία – κόλαφος από γνωστή αθλήτρια για τη φωτιά στη Βούλα: “Αφήστε τα ψέματα … είχαμε μείνει μόνοι μας μέσα στο χάος. Ο ένας με τον άλλο να σώσουμε τα ζωάκια μας και τους ανθρώπους μας με προβλήματα..”

Μαρτυρία – κόλαφος από γνωστή αθλήτρια για τη φωτιά στη Βούλα: “Αφήστε τα ψέματα … είχαμε μείνει μόνοι μας μέσα στο χάος. Ο ένας με τον άλλο να σώσουμε τα ζωάκια μας και τους ανθρώπους μας με προβλήματα..”

Συγκλονίζει η μαρτυρία γνωστής αθλήτριας κατοίκου της περιοχής που κάηκε χθες από την φωτιά στην περιοχή Άνω Γλυφάδας – Βούλας! Η αθλήτρια της ΑΕΚ ρίχνει βαριές ευθύνες στην απουσία του κρατικού μηχανισμού ενώ περιγράφει με έντονο τρόπο την απελπιστική κατάσταση που κλήθηκαν να διαχειριστούν οι κάτοικοι και οι πολίτες της περιοχής με μόνο συμπαραστάτη, την βοήθεια του ενός προς τον άλλον!

Τις δύσκολες στιγμές που έζησαν οι κάτοικοι της Βούλας λόγω της φωτιάς που ξέσπασε χθες στη Γλυφάδα και πήρε γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις, περιγράφει με ανάρτησή της στο Instagram η αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, Βάσω Μοσκοφίδου, η οποία μεταξύ άλλων καταγγέλει την έλλειψη βοήθειας από τους αρμόδιους φορείς.

Οι κάτοικοι της περιοχής πάλευαν για ώρες με την πύρινη λαίλαπα προκειμένου να σώσουν τις περιουσίες τους, ενώ όπως καταγγέλει η Βάσω Μοσκοφίδου «ήμασταν μόνο εμείς οι κάτοικοι, ο ένας με τον άλλο».

Μάλιστα, η αθλήτρια αναφέρει επίσης ότι «μήνυμα από το 112 δεν ήρθε ποτέ», ενώ από άποψη βοήθειας, στην περιοχή υπήρχε μόνο ένα περιπολικό! «Εναέρια δύναμη καμία» σημειώνει η ίδια στην ανάρτησή της, η οποία καταλήγει καταγγέλοντας την έλλειψη οργάνωσης.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:
«ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ

Μέσα στο μέτωπο της φωτιάς στην οδό Έκτορος, ήμασταν μόνο εμείς οι κάτοικοι ο ένας με τον άλλο να σώσουμε τα ζωάκια μας και τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα!

Μήνυμα από “112” που λένε δεν ήρθε ποτέ! Βοήθεια? μόνο ένα περιπολικό και να προσπαθούν κ εκείνοι μαζί μάς.

Εναέρια δύναμη καμία, αν υπήρχε δεν θα είχε ξεφύγει η φωτιά, και το πεζικό ήταν στο άλλο στενό μήπως και πάει από εκεί η Φωτιά.

Ευτυχώς έμειναν πίσω κάποιοι και έσωσαν τα σπίτια τους με κίνδυνο φυσικά και με όπλα τους τους κουβάδες και το λάστιχο μέχρι εκεί που έφτανε!

Μια χώρα χωρίς οργάνωση και τα άτομα που ευθύνονται να βγαίνουν να δίνουν συνεντεύξεις! Τραγικοί απλά».

Δείτε την ανάρτηση:

Πηγή: ieidiseis.gr

Leave a Reply

five + twelve =

Top