Είστε εδώ
Home > FAQ news > Στ.Μάνος, Παν Ψωμιάδης, Χούκλη, Ξαφά, ψήφισαν για νέο πρόεδρο στην κεντροαριστερά! ( Φήμες ότι πήγε και ο Κυριάκος με … περούκα και γυαλιά !

Στ.Μάνος, Παν Ψωμιάδης, Χούκλη, Ξαφά, ψήφισαν για νέο πρόεδρο στην κεντροαριστερά! ( Φήμες ότι πήγε και ο Κυριάκος με … περούκα και γυαλιά !

Πανστρατιά από όλα τα κόμματα του “ευρωπαικού τόξου” …για την Κεντροαριστερά! Αλλά και από τα ΜΜΕ !!! Άφωνοι έμειναν οι υπεύθυνοι των εκλογών για τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς στο εκλογικό κέντρο που λειτουργεί στη ΔΕΘ όταν πριν λίγη ώρα είδαν να μπαίνει μέσα στο χώρο ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Χαιρέτησε και μίλησε με τον κόσμο και στη συνέχεια έκανε την εγγραφή του και ψήφισε. «Με ψήφιζαν ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και τώρα ήρθα να τους τιμήσω», ακούστηκε να σχολιάζει… Από κοντά και ο Στεφανος Μάνος εκφραστής των πιο ακραίων νεοφιλελευθερων , στις 1 το μεσημέρι στην κοσμοπολίτικη Ερυθραία. Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει ο εκπρόσωπος του ΕΣΡ … Πόπη Διαμαντάκου που έχει ψηφίσει κατα΄του αριθμού 7 των αδειών, παρούσα στην ψηφοφορία για πρόεδρο του υπό σύσταση φορές. Το ίδιο και η Μαρία Χούκλη που πλέον εργαζεται στον 9.84 του υποψήφιου για το νέο φορεα Γ Καμίνη … Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα …Τέλος πληροφορίες ανεφεραν οτι στην διαδικασία συμμετείχε και η Μιράντα Ξαφά …

Leave a Reply

Top