Είστε εδώ
Home > FAQ news > Μανιαδάκης: “Τραυματική η εμπειρία… από την κατάθεση που κλήθηκα να δώσω” – Μανιαδάκης όπως Διαματάρης …

Μανιαδάκης: “Τραυματική η εμπειρία… από την κατάθεση που κλήθηκα να δώσω” – Μανιαδάκης όπως Διαματάρης …

Καταθέτοντας την Προανακριτική, ο Νίκος Μανιαδάκης υποστήριξε ότι μόνος του αποφάσισε να συνεργαστεί με τη Δικαιοσύνη, ενώ είπε πώς η Ελένη Ράικου άρχισε τον έλεγχο σε βάρος του το 2017, “δηλαδή πριν την Τουλουπάκη”.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είπε ακόμα ότι “ήταν τραυματική η εμπειρία μου από την κατάθεση που κλήθηκα να δώσω. Κατέθεσα στους επίκουρους εισαγγελείς Ελευθεριάνου, Τριανταφύλλου και Σέβη. Με ρώτησαν αν είδα ύποπτες συναλλαγές. Απάντησα αρνητικά και δε με ενόχλησε ξανά η Ράικου. Ξαναπήγα μόνος μου αρχές Νοεμβρίου του 2017”.

Όπως φέρεται να είπε “δεν μου άσκησαν πίεση οι Εισαγγελείς Διαφθοράς, μου ζήτησαν να εξηγήσω με τεχνική έκθεση αν νόμιμα γίνονταν οι αυξήσεις στα φάρμακα”.

Στην αρχή της κατάθεσής του, ο Νίκος Μανιαδάκης δήλωσε καθηγητής και όταν ρωτήθηκε που, ανέφερε στην Εθνικη Σχολή Δημόσιας Υγείας. Όταν του επισημάνθηκε ότι αυτή δεν είναι ΑΕΙ απάντησε ότι από το 1998 είναι καθηγητής στην Οξφόρδη. Δήλωσε ότι εργάστηκε στο πανεπιστήμιο από το 1995 ως το 1998 με σύμβαση.

One thought on “Μανιαδάκης: “Τραυματική η εμπειρία… από την κατάθεση που κλήθηκα να δώσω” – Μανιαδάκης όπως Διαματάρης …

Leave a Reply

Top