Είστε εδώ
Home > FAQ news > Μ. Παπασπύρου στον ΑΝΤ1 (vid): Θα βρεθούν τα έγγραφα για τη Novartis που … “χάθηκαν”, με στοχοποιεί προσωπικά ο Αδ. Γεωργιάδης!

Μ. Παπασπύρου στον ΑΝΤ1 (vid): Θα βρεθούν τα έγγραφα για τη Novartis που … “χάθηκαν”, με στοχοποιεί προσωπικά ο Αδ. Γεωργιάδης!

«Υπάρχει σκάνδαλο με τη Novartis», υποστήριξε η κ. Παπασπύρου, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω στοιχεία, καθώς η διαδικασία είναι απόρρητη. «Τα στοιχεία θα βγουν μόλις τελειώσει το πόρισμα».

Για τους ελέγχους σε ΚΕΕΛΠΝΟ και Novartis μίλησε η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου, στον ΑΝΤ1. Τους ελέγχους διενεργεί μεικτό κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, ενώ, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «η δικογραφία για το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι 250.000 σελίδες». Η κ. Παπασπύρου διευκρίνισε ότι η ίδια ασχολείται με τους ελέγχους που αφορούν την τιμολόγηση φαρμάκων στη Novartis και τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Μιλώντας για τα αρχεία που έχουν χαθεί, διευκρίνισε ότι πρόκειται για το ηλεκτρονικό αρχείο του ΕΟΦ από το τέλος του 2011 – 2012 και στο υπουργείο Υγείας από την περίοδο 2012 – 2013. «Δηλαδή μας έχουν απαντήσει ότι δεν υπάρχουν. Θα τα βρούμε τα έγγραφα». «Δεν είναι δυνατόν να χάνονται τα σχέδια των εγγράφων».

Σε ερώτηση για τις κατηγορίες που εκτοξεύτηκαν εναντίον της από τον αντιπροέδρο της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη παρέπεμψε στο σχετικό δελτίο τύπου που έχει εκδώσει όπου μιλά για «προσπάθεια προσωπικής στόχευσης και ποινικοποίησης της κοινωνικής ζωής και της προσωπικής έκφρασης».

Της Κατερίνας Μπρέγιαννη

Πηγή: avgi.gr

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

Top