Είστε εδώ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ούτε και τώρα δεν τολμάει ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα! Ποια δικαιολογία βρήκε για να αθετήσει την προεκλογική δέσμευσή του

«Φυλάει τα ρούχα του» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού αρνείται και πάλι να προχωρήσει σε debate απευθείας με τον Αλέξη Τσίπρα πριν τις εκλογές του Ιουνίου, επικαλούμενος αυτή τη φορά τη μεγάλη διαφορά που κατέκτησε το κόμμα του έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Υπενθυμίζεται ότι στις 8 Μαίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει στον ΑΝΤ1: «Ναι» σε ντιμπέιτ με Τσίπρα πριν τις δεύτερες εκλογές
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον Alpha, o κ. Μητσοτάκης κλήθηκε να απαντήσει στο αν θα γίνει τελικά το debate ανάμεσα στους δύο, όπως είχε δεσμευτεί ο ίδιος πριν τις εκλογές του Μαΐου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε με αλαζονεία ότι το ζήτημα του ποιος θα είναι πρωθυπουργός την επόμενη ημέρα έχει ήδη ξεκαθαριστεί και για αυτόν τον λόγο δεν θεωρεί σκόπιμη μια αντιπαράθεση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Νομίζω ότι αυτό το debate δεν έχει λόγο να γίνει γιατί πολύ απλά δεν νομίζω ότι υπάρχει ζήτημα για ποιος θα είναι πρώτος. Άρα νομίζω ότι σε αυτό το ερώτημα απάντησε η ίδια η κάλπη», είπε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, στην αρχή της συνέντευξης ο κ. Μητσοτάκης είχε μια… αρκετά διαφορετική γραμμή: «Εγώ θα φύγω από αυτό το γραφείο και τίποτα δεν μου εγγυάται ότι θα ξαναγυρίσω. Αυτό εναπόκειται στον ελληνικό λαό. Και πρέπει να το γνωρίζει αυτό ο ελληνικός λαός ότι αν επιθυμεί να ξαναείμαι εγώ σε αυτή τη θέση πρέπει να έρθει να με ψηφίσει, δε θα γίνει με κάποιον μαγικό αυτόματο τρόπο», είπε συγκεκριμένα.

Φαίνεται όμως ότι η «γραμμή» αυτή φτάνει μόνο μέχρι να τεθεί το θέμα του debate και της απευθείας αντιπαράθεσης με τον Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή: koutipandoras.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *