Είστε εδώ
Home > FAQ news > Κύκλοι Μαξίμου: Σε σύγχυση η ΝΔ για το « διαζύγιο» με τους ΑΝΕΛ, θα χάσει κι άλλες ονομαστικές ψηφοφορίες

Κύκλοι Μαξίμου: Σε σύγχυση η ΝΔ για το « διαζύγιο» με τους ΑΝΕΛ, θα χάσει κι άλλες ονομαστικές ψηφοφορίες

Κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Ν.Δ νωρίτερα, σχετικά με τις δηλώσεις του Δημ Τζανακόπουλου στην ενημερωση των πολιτικών συντακτών ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγή του κανονισμού της Βουλής ώστε να αποτραπεί η προοπτική διάλυσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κομμάτων που εχουν εκλεγει στη Βουλή, αναφέρουν:«Στην αρχή η ΝΔ μιλούσε για «συναινετικό διαζύγιο». Μετά μιλούσε για «σικέ διαζύγιο». Στη συνέχεια για «διαζύγιο συναλλαγής». Σήμερα, μιλά για «διαζύγιο εκβιασμών»» σχολίαζαν κυβερνητικές πηγές.
«Μέχρι να καταλήξει πάντως μέσα στη σύγχυσή της, θα έχει χάσει αρκετές ακόμη ονομαστικές ψηφοφορίες στη Βουλή» κατέληγαν οι ίδιες πηγές.

Υπενθυμιζεται ότι νωριτερα σε ανακοίνωσή της η ΝΔ ανεφερε: «Όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες είναι το αποτέλεσμα ενός εξόφθαλμου πια εκβιασμού. Ο κ. Τζανακόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει ακόμη και τον Κανονισμό της Βουλής, προκειμένου ο κ. Καμμένος να μην χάσει την καρέκλα του αρχηγού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας τρέμει όσα ο πρώην εταίρος του απειλεί να αποκαλύψει και είναι πρόθυμος να κάνει όποια παραχώρηση του ζητήσει ο κ. Καμμένος. Αυτό που και οι δύο δεν καταλαβαίνουν είναι ότι όλοι οι πολίτες τους έχουν πάρει πια χαμπάρι».

Leave a Reply

Top