Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Κρίση “ειλικρίνειας” από υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ: Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να είμαστε “προοδευτικοί”

Κρίση “ειλικρίνειας” από υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ: Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να είμαστε “προοδευτικοί”

Ως «χυδαία εκπροσώπηση αλά Λυμπερόπουλος» αντιμετωπίζει στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, την κριτική που εξέλαβε το κόμμα του σε σχέση με την πρόσφατη απόρριψη της πρότασης για συμπερίληψη του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου, στο προστατευτικό πλαίσιο που προσφέρει το εθνικό Σύνταγμα. Ο λόγος για τον Μάνο Επιτροπάκη, άνθρωπο του πολιτισμού υποψηφίου στην Α’ Αθήνας, εκ των πρώτων ονομάτων που ανακοίνωσε πριν από μερικές εβδομάδες το ΚΙΝΑΛ για τις εθνικές εκλογές.

Ο άνθρωπος που σε πρόσφατη συνέντευξή του προέτρεπε «με την Παιδεία και τον Πολιτισμό να ξεπεράσουμε τη νοοτροπία της κρίσης», εκλαμβάνει το ζήτημα της θεσμικής προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ως λόμπινγκ και συνδιαλλαγή, όπως κατά την γνώμη του συμβαίνει μεταξύ της κυβέρνησης και των εκπροσώπων των επαγγελματιών οδηγών, κάνοντας συγκεκριμένη αναφορά στον πρόεδρο του ΣΑΤΑ (Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής), Θύμιο Λυμπερόπουλο.

«Δεν είμαστε dealer της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας – κάντε δικό σας κόμμα, γίνετε κυβέρνηση και ψηφίστε ότι σας γουστάρει». «Δεν έχουμε καμία υποχρεώση να είμαστε προοδευτικοί», ήταν μεταξύ των λεγομένων του.

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top