Είστε εδώ
Home > FAQ media > Κρέτσος: Έρχονται οι άδειες, ας φύγουν όσοι θέλουν παράταση της ανομίας …

Κρέτσος: Έρχονται οι άδειες, ας φύγουν όσοι θέλουν παράταση της ανομίας …

Την πεποίθησή του, ότι τελικά οι καναλάρχες θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό για τις άδειες, του ΕΣΡ και ότι η επίσημη προκήρυξή του, είναι θέμα λίγου χρόνου, εξέφρασε ο ΓΓΕΕ Λευτέρης Κρέτσος! Παράλληλα επέσήμανε και τη σημαντικότητα που εχει η αδειοδότηση και η τακτοποίηση ενός άναρχου επι δεκαετίες τηλεοπτικού πεδίου για τον ίδιο τον κλάδο των εργαζόμενων αλλά και των απασχολούμενων , στην τηλεοπτική βιομηχανία …

«Οι τηλεοπτικές άδειες έχουν πάρει τον δρόμο τους και περιμένουμε, πλέον, από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) να εκδώσει την προκήρυξη» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, στο περιθώριο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Ερωτηθείς για το χρονοδιάγραμμα, ο κ. Κρέτσος απάντησε ότι δεν το γνωρίζει, καθώς -όπως είπε- εξαρτάται από το ΕΣΡ, ωστόσο τόνισε: «Θεωρώ ότι θα έχουμε γρήγορα και την προκήρυξη. Πέρασαν οι απαιτούμενες τροπολογίες, είμαστε σε αγαστή συνεργασία και νομίζω ότι θα λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει και τη χώρα και λειτουργεί βλαπτικά και για τον ίδιο τον κλάδο και την απασχόληση».

Απαντώντας σε ερώτηση εάν αποσυρθούν οι προσφορές από μερίδα καναλαρχών σημείωσε «Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Η εμπειρία δείχνει το αντίθετο, αλλά θα δούμε».

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Leave a Reply

Top