Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > «Κούρεψε» τους συνταξιούχους αλλά τα ΜΜΕ τον αποθεώνουν (του Δημήτρη Κανελλόπουλου)

«Κούρεψε» τους συνταξιούχους αλλά τα ΜΜΕ τον αποθεώνουν (του Δημήτρη Κανελλόπουλου)

Η προσπάθεια να μη μαθαίνετε τίποτε απ’ όσα συμβαίνουν πραγματικά, συνεχίζεται με επιτυχία από τα καλοταϊσμένα ΜΜΕ.

Τα ΜΜΕ που αποθεώνουν τον ηγέτη μας και τον σωτήρα μας πρωθυπουργό, ακόμα και όταν «κουρεύει» τα αναδρομικά των έρμων των συνταξιούχων.

Γράφει λοιπόν το Πρώτο Θέμα σήμερα: «Η Κυβέρνηση πρόκειται να καταβάλει “εφάπαξ” μέχρι το τέλος του χρόνου τα αναδρομικά για τις κύριες συντάξεις στους συνταξιούχους τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα. Το συνολικό κόστος υπολογίζεται στα 1,4 δισ. ευρώ».

Τα 1,4 δισ. ευρώ τα είπε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή και αποθεώθηκε από τους βουλευτές του.

Διαβάζω ωστόσο στην Καθημερινή της 1ης Ιουλίου, το εξής: «Αδειάζει η κλεψύδρα για την πιλοτική δίκη των αναδρομικών διεκδικήσεων τουλάχιστον 3,9 δισ. ευρώ από 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους, καθώς, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η επιλογή της ηγεσίας στη Δικαιοσύνη ανάβει το πράσινο φως για την έκδοση της πολυαναμενόμενης απόφασης από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ)».

Με άλλα λόγια τα 3,9 δισ. ευρώ έγιναν 1,4 δισ. ευρώ! Και παρά το γεγονός αυτό, τα ΜΜΕ πανηγυρίζουν. Αντί να καταγγείλουν το γεγονός ότι ξαφνικά χάθηκαν 2,5 δισ. ευρώ.

Ελάτε να μου πείτε τώρα για το σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ που δείχνει τα χαρτονομίσματα να πέφτουν από το ταβάνι και μία δημοσιογράφο να πηδάει για να τα φτάσει.

δημοσιεύτηκε στην efsyn.gr

Leave a Reply

2 × 5 =

Top