Είστε εδώ

Κόβει τον βήχα … ο ΣΥΡΙΖΑ: ” Όχι παιχνιδάκια με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του, κ. Μητσοτάκη.”

Παραπλανητικούς χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τους ισχυρισμούς, που -όπως επισημαίνει- «διακινούν ΜΜΕ φίλα προσκείμενα στη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη», ότι δήθεν είναι ανοιχτή η πλατφόρμα των πόθεν έσχες για την αρχική δήλωση και άρα Στέφανος Κασσελάκης, μπορεί να την καταθέσει.

«Πώς είναι δυνατόν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να είχε καταθέσει τη δήλωση με στοιχεία ως τον Σεπτέμβριο, όταν δηλαδή ανέλαβε την προεδρία του κόμματος;» διερωτάται το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι «οι ίδιοι που διακινούν τα παραπάνω, θα είχαν ισχυριστεί πως ο Στ. Κασσελάκης “κρύβει τρεις μήνες”, αλλά και “κρύβει τον Τάιλερ, διότι ο γάμος έγινε Οκτώβριο”».

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ κρατά την πλατφόρμα για το έτος 2023 κλειστή. Και, την ίδια στιγμή, ζητά να καταθέσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τα μισά στοιχεία στην παλιά, ώστε να διακινεί ψέματα του είδους “τι κρύβει ο Κασσελάκης;”».

Και τονίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του δεν θα παραπλανηθούν από τα κακοστημένα κολπάκια της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη. Η μόνη απάντηση είναι: να δοθούν όλα τα στοιχεία που αφορούν ολόκληρο το έτος 2023. Και αν στη ΝΔ δεν αρέσει το excel και θέλει επίσημα έγγραφα, προκαλούμε τον πρωθυπουργό να ανοίξει αύριο το πρωί την ηλεκτρονική πλατφόρμα. Και κατόπιν, ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταθέσουν -και οι δύο- τα πόθεν έσχες τους για όλο το 2023».

«Όχι παιχνιδάκια με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του, κ. Μητσοτάκη» επισημαίνει το γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων, ότι «ο Στ. Κασσελάκης είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που έχει δημοσιοποιήσει την περιουσιακή του κατάσταση για το 2023, όταν ο πρωθυπουργός της χώρας έχει μείνει στο 2021».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Οι ισχυρισμοί ότι είναι ανοιχτή η πλατφόρμα των πόθεν έσχες για την αρχική δήλωση, άρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να την καταθέσει, που διακινούν ΜΜΕ φίλα προσκείμενα στη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη, είναι παραπλανητικοί.

Πώς είναι δυνατόν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να είχε καταθέσει τη δήλωση με στοιχεία ως τον Σεπτέμβριο, όταν δηλαδή ανέλαβε την προεδρία του κόμματος; Οι ίδιοι που διακινούν τα παραπάνω, θα είχαν ισχυριστεί πως ο Στ. Κασσελάκης «κρύβει τρεις μήνες», αλλά και «κρύβει τον Τάιλερ, διότι ο γάμος έγινε Οκτώβριο».

Η κυβέρνηση της ΝΔ κρατά την πλατφόρμα για το έτος 2023 κλειστή. Και, την ίδια στιγμή, ζητά να καταθέσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τα μισά στοιχεία στην παλιά, ώστε να διακινεί ψέματα του είδους «τι κρύβει ο Κασσελάκης;».

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του δεν θα παραπλανηθούν από τα κακοστημένα κολπάκια της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη. Η μόνη απάντηση είναι: να δοθούν όλα τα στοιχεία που αφορούν ολόκληρο το έτος 2023. Και αν στη ΝΔ δεν αρέσει το excel και θέλει επίσημα έγγραφα, προκαλούμε τον πρωθυπουργό να ανοίξει αύριο το πρωί την ηλεκτρονική πλατφόρμα. Και κατόπιν, ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταθέσουν -και οι δύο- τα πόθεν έσχες τους για όλο το 2023.

Όχι παιχνιδάκια με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του, κ. Μητσοτάκη.

Ο Στ. Κασσελάκης είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που έχει δημοσιοποιήσει την περιουσιακή του κατάσταση για το 2023, όταν ο πρωθυπουργός της χώρας έχει μείνει στο 2021. Και η σύγκριση με το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού είναι πλέον γνωστή σε όλους τους πολίτες της χώρας. Από τη μία, ένας επιχειρηματίας που έβγαλε κέρδη εκατομμυρίων για τους επενδυτές του στην Αμερική, μετά από ιδρώτα και ρίσκο. Κι από την άλλη ο πολιτικός που έπιασε κληρονομικό στασίδι στη Βουλή και, με τον μισθό του βουλευτή, απέκτησε 39 ακίνητα, χωρίς να περιλαμβάνεται το σπίτι του Βολτέρου.

Διότι το σπίτι του Βολτέρου αγνοείται. Η off-shore εταιρεία των Paradise Papers αγνοείται. Κυρίως, όμως, αγνοούνται τα δύο τελευταία χρόνια της περιουσίας του πρωθυπουργού.

4 σχόλια στο “Κόβει τον βήχα … ο ΣΥΡΙΖΑ: ” Όχι παιχνιδάκια με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του, κ. Μητσοτάκη.”

 1. Ξαναζούμε την εποχή Καραμανλή και Σαμαρά στην ακόμα πιο σκοτεινή της εκδοχή.
  Τώρα τρώνε ό,τι υπάρχει στα ταμεία.
  Στον επόμενο Πρωθυπουργό θα σκάσει η νέα χρεοκοπία,
  όπως έσκασε η πρώτη χρεοκοπία το 2015 στον Αλέξη Τσίπρα
  στον οποίο ο Καραμανλής και ο Σαμαράς πέταξαν την καυτή πατάτα.
  Λαός που δεν βγαίνει σοφότερος από μια καταστροφή, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει.
  Την Ελλάδα την χρεοκόπησε η ΝΔ και την έσωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας.

 2. και όπως πάει η χώρα θα την ξανασώσει ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ! αν προλάβει… την Κυριακή θα δείξει!

  1. Όταν τα πρώην site του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν ΝΕΑΡ και κάνουν επιθέσεις στον Κασσελάκη,τα υπόλοιπα είναι του Μητσοτάκη Μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού

  2. Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ θα ξανασώσει την χώρα!

   Με κάθε σεβασμό στον Αγαπητό Στέφανο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *